2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 95 پست
اره بچه هاتم بزرگ شدن برو رو مغذ شوهرت اینقدر بگو تا ب فکر خونه عوض کردن بیوفته

دیروز خودش حرفش رو کشید روستا زندگی می‌کنیم.خودش گفت نظرت چیه بریم شهر.گفتم منم از خدامه ولی خب کارش تو روستاست باید همش بره و بیاد 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من ی بار ی سال بخاطر بچمم باهاشون دعوایی بودم شوهرمم باهاشون قهر کرد سر دخترم

شوهرتون خانواده اش رو نمی بینه اصلا

منظورم آره الآنم قهرم خدارو شکر 😂ماهر سال قهریم خیلی کم پیش میاد رفت و امدی داشته باشیم 😂

پس مث منی

۱۰ سال زندگی مشترک دارم فک کنم ۵سالش رو تو قهر سپری کردم🥴

دیروز خودش حرفش رو کشید روستا زندگی می‌کنیم.خودش گفت نظرت چیه بریم شهر.گفتم منم از خدامه ولی خب کارش ...

ی شهر نزدیک پیدا کنین ک راهش کوتاه تر باشه ایرادی نداره بره و بیاد

ی شهر نزدیک پیدا کنین ک راهش کوتاه تر باشه ایرادی نداره بره و بیاد

انشالله هرچی خیره پیش بیاد خدا خودش درست کنه🥺

فقط باباش هر از گاهی میاد در مغازمون ک اجارشو بگیره 😂

واقعاااا😐😂

باز خانواده شوهرم اینقد پاپیچ شوهرم هستن ک بگن ما خوبیم و زنت بده

پس مث منی۱۰ سال زندگی مشترک دارم فک کنم ۵سالش رو تو قهر سپری کردم🥴

باز می‌دونی ما تو ی شهریم اما خونه هامون نسبتا از هم فاصله داره باز براشما سخت تره چون تو ی ساختمونی هر روز شاید قیافشون ببینی من که اگر با این قوم تاتار تو ی ساختمون بودم قطعا روانی شده بودم بس که رو اعصابم هستن

باز می‌دونی ما تو ی شهریم اما خونه هامون نسبتا از هم فاصله داره باز براشما سخت تره چون تو ی ساختمونی ...

دقیقا دیشب با شوهرم حرف میزدیم میگفت دختر چ دلی داری تو....

باورت میشه هیچ کدوم از خانواده ام خونم نمیان باورت میشه هیچ کدوم با وجودی ک خانواده پرجمعیت هم دارم.

چون تو یه ساختمونیم چند دفعه ب پدرومادر بی احترامی کردن سر همین قضیه قهر و آشتی های ما اوناهم دیگه نمیان.

به هرحال من خیلی دل گنده ام خدا صبرش رو بهم داده.بازم ازش میخوام صبرمو بیشتر کنه

واقعاااا😐😂باز خانواده شوهرم اینقد پاپیچ شوهرم هستن ک بگن ما خوبیم و زنت بده

خانواده شوهر من میدونن چقدر شوهرم سگه 😂بعدم هر بار میخوان آشتی کنن میرن دعا میگیرن ک شوهرم باهاشون خوب بشه کاملا مشخصه خیلی اهل این چیزا هستن اینقدر شوهر منو اذیت کردن با زبونشون با رفتارشون ک شوهرمم دیگ ازشون دل خوشی نداره خیلی فرق میذارن ب همه بچه هاشون میرسن اما ب ما اصلا نمیرسن میگن شما خودتون دارین حتی اجاره مغازه هم پدرشوهرم هر ماه یکم ب یکم میگیره از شوهرم نکرده ی ماهو ببخشه 😂همشم منت میذاره مخصوصا ب من ک اجاره این مغازه فلان قدره من دارم ازتون اینقدر میگیرم خیلی ام پدرشوهرم پولداره اما خصیصه فقط برا خودشو زنش هزینه میکنه فقط

خانواده شوهر من میدونن چقدر شوهرم سگه 😂بعدم هر بار میخوان آشتی کنن میرن دعا میگیرن ک شوهرم باهاشون ...

برو دعا کن ازشون دوری خواهر😂😂

دقیقا دیشب با شوهرم حرف میزدیم میگفت دختر چ دلی داری تو....باورت میشه هیچ کدوم از خانواده ام خونم نم ...

اره دیگه خیلی سخته بعدم مادرفولاد زره بالا سرته میفهمه کی میاد و کی میره

اره دیگه خیلی سخته بعدم مادرفولاد زره بالا سرته میفهمه کی میاد و کی میره

اره همه کارامو زیر نظر دارن من ک بخدا سپردمشون.

بعد چندماه رفتم خونه خواهرم به شوهرم گفته چرا گذاشتی بره اونجا نزار جایی بره تو خونه خوب اذیت بشه😂

شوهرمم میاد همه رو ب من میگه