2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 95 پست
اره بچه هاتم بزرگ شدن برو رو مغذ شوهرت اینقدر بگو تا ب فکر خونه عوض کردن بیوفته

دیروز خودش حرفش رو کشید روستا زندگی می‌کنیم.خودش گفت نظرت چیه بریم شهر.گفتم منم از خدامه ولی خب کارش تو روستاست باید همش بره و بیاد 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من ی بار ی سال بخاطر بچمم باهاشون دعوایی بودم شوهرمم باهاشون قهر کرد سر دخترم

شوهرتون خانواده اش رو نمی بینه اصلا

منظورم آره الآنم قهرم خدارو شکر 😂ماهر سال قهریم خیلی کم پیش میاد رفت و امدی داشته باشیم 😂

پس مث منی

۱۰ سال زندگی مشترک دارم فک کنم ۵سالش رو تو قهر سپری کردم🥴

دیروز خودش حرفش رو کشید روستا زندگی می‌کنیم.خودش گفت نظرت چیه بریم شهر.گفتم منم از خدامه ولی خب کارش ...

ی شهر نزدیک پیدا کنین ک راهش کوتاه تر باشه ایرادی نداره بره و بیاد

ی شهر نزدیک پیدا کنین ک راهش کوتاه تر باشه ایرادی نداره بره و بیاد

انشالله هرچی خیره پیش بیاد خدا خودش درست کنه🥺

فقط باباش هر از گاهی میاد در مغازمون ک اجارشو بگیره 😂

واقعاااا😐😂

باز خانواده شوهرم اینقد پاپیچ شوهرم هستن ک بگن ما خوبیم و زنت بده

پس مث منی۱۰ سال زندگی مشترک دارم فک کنم ۵سالش رو تو قهر سپری کردم🥴

باز می‌دونی ما تو ی شهریم اما خونه هامون نسبتا از هم فاصله داره باز براشما سخت تره چون تو ی ساختمونی هر روز شاید قیافشون ببینی من که اگر با این قوم تاتار تو ی ساختمون بودم قطعا روانی شده بودم بس که رو اعصابم هستن

باز می‌دونی ما تو ی شهریم اما خونه هامون نسبتا از هم فاصله داره باز براشما سخت تره چون تو ی ساختمونی ...

دقیقا دیشب با شوهرم حرف میزدیم میگفت دختر چ دلی داری تو....

باورت میشه هیچ کدوم از خانواده ام خونم نمیان باورت میشه هیچ کدوم با وجودی ک خانواده پرجمعیت هم دارم.

چون تو یه ساختمونیم چند دفعه ب پدرومادر بی احترامی کردن سر همین قضیه قهر و آشتی های ما اوناهم دیگه نمیان.

به هرحال من خیلی دل گنده ام خدا صبرش رو بهم داده.بازم ازش میخوام صبرمو بیشتر کنه

واقعاااا😐😂باز خانواده شوهرم اینقد پاپیچ شوهرم هستن ک بگن ما خوبیم و زنت بده

خانواده شوهر من میدونن چقدر شوهرم سگه 😂بعدم هر بار میخوان آشتی کنن میرن دعا میگیرن ک شوهرم باهاشون خوب بشه کاملا مشخصه خیلی اهل این چیزا هستن اینقدر شوهر منو اذیت کردن با زبونشون با رفتارشون ک شوهرمم دیگ ازشون دل خوشی نداره خیلی فرق میذارن ب همه بچه هاشون میرسن اما ب ما اصلا نمیرسن میگن شما خودتون دارین حتی اجاره مغازه هم پدرشوهرم هر ماه یکم ب یکم میگیره از شوهرم نکرده ی ماهو ببخشه 😂همشم منت میذاره مخصوصا ب من ک اجاره این مغازه فلان قدره من دارم ازتون اینقدر میگیرم خیلی ام پدرشوهرم پولداره اما خصیصه فقط برا خودشو زنش هزینه میکنه فقط

خانواده شوهر من میدونن چقدر شوهرم سگه 😂بعدم هر بار میخوان آشتی کنن میرن دعا میگیرن ک شوهرم باهاشون ...

برو دعا کن ازشون دوری خواهر😂😂

دقیقا دیشب با شوهرم حرف میزدیم میگفت دختر چ دلی داری تو....باورت میشه هیچ کدوم از خانواده ام خونم نم ...

اره دیگه خیلی سخته بعدم مادرفولاد زره بالا سرته میفهمه کی میاد و کی میره

اره دیگه خیلی سخته بعدم مادرفولاد زره بالا سرته میفهمه کی میاد و کی میره

اره همه کارامو زیر نظر دارن من ک بخدا سپردمشون.

بعد چندماه رفتم خونه خواهرم به شوهرم گفته چرا گذاشتی بره اونجا نزار جایی بره تو خونه خوب اذیت بشه😂

شوهرمم میاد همه رو ب من میگه