2777
2789
عنوان

رفتار زشت بابام با مهمونمون😐

382 بازدید | 18 پست

مهمون اومده بود خونمون بابام داشت گز تعارف می‌کرد به مهمون...طرف گفت ممنون یکی خوردم.بابام گفت دوتا خوردی ولی بازم بردار.دیگه نیومدن خونمون😂

😂😂😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا درسته یکم مهمون موذب شد ولی چیز بزرگی نبود که دیگه هیچوقت نیان 😑

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

🤣🤣🤣زشت نبوده رفتار بابات، طرف بی جنبه بودجههه

من باشم یه دیقه میخندم حالم خوب میشه بیشترم احساس صمیمیت میکنم با طرف

اون دیگه کی بوده

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

حالا درسته یکم مهمون موذب شد ولی چیز بزرگی نبود که دیگه هیچوقت نیان 😑

بایدخیلی حساس باشه که معذب بشه، وگرنه شوخیه دیگه معلومه 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

ولی اصفهانیا مهمون نوازن ،اینجوری بدنامشون نکن🫤

واااااااای  من کی گفتم اصفهانی؟؟؟؟؟

نمیشه شهر دیگه باشی و توی خونتون گز باشه یعنی😂😂😂😂

یه حرفایی میزنیدا😂

ولی اصفهانیا مهمون نوازن ،اینجوری بدنامشون نکن🫤