2777
2789
عنوان

در چه حالید خانومای خوشگل

61 بازدید | 7 پست

ممکن پاشدم موهامو شستم ، ماسک مو گذاشتم ، بعد پاشم بشورم ، خشک کنم موهامو ، بعدش یه چای خوشمزه و یه فیلم و لش کردن با پتو و کنار عروسکام ، غروب آفتاب و ببینم ،  بعدم پاشم آرایش کنم با مامی بریم بیرون یه دور بزنیم و برگردیم ، شام دو شبه از بیرون گرفتم امشب دیگه کد بانویی کنم یه سیب زمینی خوشمزه مامان بابامو مهمون کنم درست کنم ، ظهر برنجی خوردیم شب همین حاضری میخوریم دیگه ، بعدم که بابام بره فیلم بریزه تو فلش با خانواده تا آخر شب فیلم ببینیم بعد اونا میخوابن من تا صبح بیدارم فیلم ترکی خودمو میبینم😂😂 تموم شه بعدم طلوع آفتاب و ببینم و لالا 

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

من تازه شستم الان روغن زدم دوباره فردا بشورم دگ مویی ت سرم نمونده اگ همینجور پیش بره مطمئنم تا یکی دوماه دیگه کامل کچلم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=354279119]در حال غصه خوردن هستم دخترم ۴۰ روزش هنوز زردیش خوب نشده سفیدی چشمش زرد نگاهش می‌کنم و 

زردیش چند بود 

من پسرم زردیش ۱۱ بود دکتر گفت یه قاشق چایخوری اب جوشیده بهش بدین تا ادرار کنه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

دارم سیسمونی انتخاب می‌کنم درصورتی ک ۳۰۰ مدل انتخاب کردم ولی نمیدونم بچه چیه چ رنگی بگیرم اسم چی بزارم 

یه مقدار هم سر درد دارم 

🤭😂از صبحه دارم میخورم 

خیلی اشتهام زیاد شده اندازه ۳ نفر میخورم 

در حد ترکیدن یعنی ولی نیم ساعت بعد گشنم میکنه باز خیلی زیاد 🤭😁