2777
2789
عنوان

بالاخره لیزر ضرر داره یا نداره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 41 پست
چرا انتخابش با خودته که کجارو بزنه

یعنی واسه فول بادی هرررجا رو گفتی میزنه؟ نمیگه زیاده و اینا؟ محدودیت نداره؟

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام پزشکه با اجازه تون...میگه تحریک غدد می‌کنه و خوب نیست..

پزشک غدد هستن ؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

مگه نباید عادت کنی موهام ظریف تر بشن دردش کمتر بشه

نه اصلا 

جلسه اول با درجه کم شروع میکنن آدمو گول میزنن میگن درد نداره

هرچقدر می‌ره جلوتر درجش بیشتر میشه چون مقاومت موها بیشتر شده

قشنگ احساس می‌کنی سوزن میزنن بهت

خیلی درد داره واقعا انگار شکنجس

من دستگاهم کندلا بهترین دستگاه با اینکه خنک کننده هم داره ولی باز از شدت درد اشک می ریختم 

لایک نکن😑

اون دیگه اسمش فول بادی نیستمیگی فقط دستو پا میخام مثلاپولشم کمتر میشه

نه منظورم این بود واسه فول بادی کلللل بدن هست؟ محدودیت که نداره و هرجا مو بود رو لیزر میکنن دیگه ؟ اونوقت همه یه قیمتن؟ آخه ممکنه یکی پرمو باشه یکی کم مو

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

حالا من نمیرم لیزرمیگم خدا حتما علتی داشته این کارش. بعد هم راه های نظافت و زدن مو هست دیگه

دقیقا👌 منم همین نظر رو دارم بعدشم من میگم آدم تا موقعی که واقعا مجبور نباشه نباید نواحی خصوصیشو به کسی نشون بده 

از نظر شرعی هم گناهه جاهای خصوصیتو از عمد به کسب نشون بدی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه منظورم این بود واسه فول بادی کلللل بدن هست؟ محدودیت که نداره و هرجا مو بود رو لیزر میکنن دیگه ؟ ا ...

عزیزم فول بادی ینی کل بدن 

یه جدول بهت میدن میگن میخای کجاتو لیزر کنی

تو هرجا خواستی انتخاب میکنی اجباری نیست

حتی مثلا میگی فقط زیر بغل میخام لیزر کنم

همونجارو فقط برات انجام میدن به همون اندازه هم پول میگیرن

نه پرمویی تاثیری نداره تو قیمتش برا همه یکسانه مگر اینکه بیش از حد چاق یا قد بلند باشه شات بیشتر بخواد یکم اضافه تر پول میگیرن 

لایک نکن😑