2777
2789
عنوان

دست بزن تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفقه رو سالی برات حساب کردن یا ماه حساب شدچند تا برید برات مهریه؟من 340 سکه اس

من از روز عقدم تا روز اجرای حکم تو اجراییه نوشته ماهی ۶۱۰۰

مهریه توقیف کردم اموالش رو ولی اقدامی برای گرفتنش نکردم ۱۱۴تا

ببین عزیزم یکی از نزدیک های من توی دوران عقد شوهرش بهش میگه برو آتلیه عکس ها را بگیر. اینم می‌ره ولی بعدش بهانه گرفت و خانه مادر دختره، دختر را میزنم و کتک کاری بدی میشه. خلاصه خانواده میگن طلاق بگیر دادگاهم میرن لحظه آخر دختر میگه نه دوسش دارم. الان دو تا بچه داره شوهر دست بزن بی احساس و هزار تا عیب دیگه( خیانت اعتیاد پول نده) تا حالا چند بار توی خانه خودش درگیر شدن و پلیس بیاد ...... الان داره میسوزه خانواده هر دفعه میگن مقصر خودتی ما حمایتت کردیم تو به ما پشت کردی . اینم بنده خدا داره با همون مشکلات دو تا بچه را بزرگ می‌کنه و هر لحظه شوهره یه موضوع بچگانه پیدا می‌کنه سر و صدا دست بزن. دخترش ۶ سالشه میگه بابامو دوست ندارم ......... شما برو تراپیست تا بهت اعتماد لازم برای جدایی بهت بده حتما برو تراپیست مطمئنا قوی میشی و جدا میشی

ببین عزیزم یکی از نزدیک های من توی دوران عقد شوهرش بهش میگه برو آتلیه عکس ها را بگیر. اینم می‌ره ولی ...

واقعا ممنونم ازت که وقت گذاشتی ♥️🙏🏻انشالله که اون خانوم به آرامش برسه🥺

حتما همینکارو میکنم ممنونم ازت بازم عزیزم