2777
2789
عنوان

دست بزن تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 62 پست
نه واقعا دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم یکبارم درخواست دادم منتهی چون اون موقع حکم نذاشتم رد شذالان بهش ...

بگو مگه دست توئه،توافقی هم جدا نشید،طولانی که بشه خودش خسته میشه

تو فقط دیگه ارتباط باهاش نداشته باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان محکوم بع پرداخت دیه شده تا ده روز آینده 

میگم بیا توافقی جداشیم منم دیه و مهریه و نفقه رو میبخشم بهت

میگه نه من هزارسال طلاقت نمیدم همه رو هم قسطی میدم

نه واقعا دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم یکبارم درخواست دادم منتهی چون اون موقع حکم نذاشتم رد شذالان بهش ...

خب چرا توافقی؟ دادگاه حقو به تو داده درسته؟ خودت میتونی اقدام کنی، حق و حقوقتم تا قرون آخر بگیر. بعدشم بهش بگو خودتم بکشی هم باهات زندگی نمی کنم. توی خواب ببین باهات بیام زیر یه سقف مرتیکه وحشی بیابونی. همینو برو بهش بگو. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واقعا قصدم جدا شدنه چون چندین بار اینکارو تکرار کرد با اینکه من و خانوادم هیج وقت هیچ کار اشتباهی نک ...

نگو توافقی ک بگه نه

تو بیوفت جلو با مهریع ونفقه و ددیه و  زندان و هرچی تونیتی فشار بیار بهش

بعد خودش توافق میکنه با کله

چقدر خدا دوست داره که الان متوجه عمق فاجعه شدی خودت را نجات بده. لبه پرتگاهی برگرد مطمئن باش بگی مهر ...

منم مامانم میگه الان جدا بشی بهتره تا بری زیر یه سقف

الان فوقش میگن اخلاقشون بهم نمیخورده

بگو مگه دست توئه،توافقی هم جدا نشید،طولانی که بشه خودش خسته میشهتو فقط دیگه ارتباط باهاش نداشته باش

اره من هیچ ارتباطی باهاش ندارم از روز اول عقذ هم چون خودم شاغل بودم هیچ نفقه ای نگرفتم منتهی چندماه پیش حکم قطعی گرفتم اون بشه شیش ماه از تاریخ قطعیت حکم فک میکنم بتونم جداشم 

خب چرا توافقی؟ دادگاه حقو به تو داده درسته؟ خودت میتونی اقدام کنی، حق و حقوقتم تا قرون آخر بگیر. بعد ...

اره حکم ضرب و جرح رو بعد یکسال گرفتم 

ولی چون یکبار شکایت کردم کافی نیست 

از روز اول عقذ نفقه نگرفتم ازش تقریبا ۲سال و خورده ای میشه 

ولی ذیر اجرا گذاشتم فعلا چهارماه از حکم قطعی گذشته بشه شیش ماه خودم میتونم جذاشم

اره من هیچ ارتباطی باهاش ندارم از روز اول عقذ هم چون خودم شاغل بودم هیچ نفقه ای نگرفتم منتهی چندماه ...

میتونه عزیزم

مدارک مهمه که داری

محکم پاش واستا

خدا رو شکر هم شاغلی هم حمایت خانوادتو داری پس اصلا کوتاه نیا