شوهرم دیشب با اعصاب خورد اومد خونه گفتم چیه چیشده چرا اعصابت خورده گف هیچی بیخیال ،با کلی اصرار ک بهش کردم گفت ی رفیق دارم زن داره زنش ب چشم خاهری خیلی زن خوبیه ولی کثافتت همش خیانت میکنه با اینو اون تیک میزنه گفتم خبب گفت هیچی همش از افتخاراتش میاد تعریف میکنه منم قبلا گفتم من زن دارم خوشم نمیاد از اینچیزا باهام حرف بزنی و ... باز امروز تعریف میکرد دیگ زدم ب سیم آخر و هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم و بهش گفتم ک اگه یروزی زنتم بهت خیانت کرد شوکه نشو جواب خیانت یا مرگه یا خیانت بعد میگف رفیقم گف ن زنه من اهل اینا نیس و ... شوهرم میگف دیگ رفاقتمو باهاش بهم زدم گفتم دعواتون شد همو زدین؟؟؟گفت نه همو نزدیم اما میدونی من هرچقدم ب خودم مطمئن باشم اگه یبار گولم بزنه و پام بلغزه بدبخت میشم گفتم تا خودت نخای میشه؟؟گفت نمیشه ولی اون رفیق نبود اون خونه خراب کن بود ک پیشم از دوس دختراش حرف میزد اینا زندگیه آدمو خراب میکنن گفتم مردا چرا خیانت میکنن؟؟شوهرم گفت اگه زن خیلی بی محلی کنه همش سرد باشه زندگیو شوهرش یادش بره و اگه مرد بی ذات و بی ریشه باشه اون مرد خیانت میکنه بعد گفتم زن چرا خیانت میکنه؟شوهرم خنذید گف والا زن نبودم ولی زن هم اگه شوهرش بهش محبت نکنه بهش پول نده بهش نرسه بهش عشق و علاقه نده معلومه دلسرد مبشه و میره خیانت میکنه دیگه ،بعد گفت ی رفیق داشتی با خیلی از پسرا بود دوره نامزدیمون دعوات کردم تا رفاقتتو باهاش بهم زدی امروز بدون اینک تو بگی یا تو بخای منم رفاقتمو با دوستم بهم زدم چون بعضیا خونه خراب کنن من تو و زندگیمو دوس دارم ی زن دیگم اون ی تیکش از طلا نیس ک کشته مرده باشم یا برم تو کف اش ولی رفیقا آدمو از راه ب در مبکنن برا همین رفاقتمو بهم زدم چون حقیقتا ترسیدم
ببخشید ک طولانی بود اما همه اینارو تعزیف کردم بگم دلیل خیانتا یا ذات طرفه یا اخلاق پارتنرشه یا ی رفیقه کثافتت ،،هرچقدم ب خودمون اعتماد داشته باشبم ولی باید مواضب باشیم چون با ی حرکت کوچیک زندگی خراب میشه اینهمه زحمت ب هدر میره ابروی ی خانواده میره و باید تو این دوره زمونه رو انتخاب رفیق بیشتر حواسمون باشه
مرسی ک وقت گذاشتین و خوندین شمام اگه نظری دارید بدید 😘🙏