2777
2789

شوهرم دیشب با اعصاب خورد اومد خونه گفتم چیه چیشده چرا اعصابت  خورده گف هیچی بیخیال ،با کلی اصرار ک بهش کردم گفت ی رفیق دارم زن داره زنش ب چشم خاهری خیلی زن خوبیه ولی کثافتت همش خیانت میکنه با اینو اون تیک میزنه گفتم خبب گفت هیچی همش از افتخاراتش میاد تعریف میکنه منم قبلا گفتم من زن دارم خوشم نمیاد از اینچیزا باهام حرف بزنی و ... باز امروز تعریف میکرد دیگ زدم ب سیم آخر و هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم و بهش گفتم ک اگه یروزی زنتم بهت خیانت کرد شوکه نشو جواب خیانت یا مرگه یا خیانت بعد میگف رفیقم گف ن زنه من اهل اینا نیس و ... شوهرم میگف دیگ رفاقتمو باهاش بهم زدم گفتم دعواتون شد همو زدین؟؟؟گفت نه همو نزدیم اما میدونی من هرچقدم ب خودم مطمئن باشم اگه یبار گولم بزنه و پام بلغزه بدبخت میشم گفتم تا خودت نخای میشه؟؟گفت نمیشه ولی اون رفیق نبود اون خونه خراب کن بود ک پیشم از دوس دختراش حرف میزد اینا زندگیه آدمو خراب میکنن گفتم مردا چرا خیانت میکنن؟؟شوهرم گفت اگه زن خیلی بی محلی کنه همش سرد باشه زندگیو شوهرش یادش بره و اگه مرد بی ذات و بی ریشه باشه اون مرد خیانت میکنه بعد گفتم زن چرا خیانت میکنه؟شوهرم خنذید گف والا زن نبودم ولی زن هم اگه شوهرش بهش محبت نکنه بهش پول نده بهش نرسه بهش عشق و علاقه نده معلومه دلسرد مبشه و میره خیانت میکنه دیگه ،بعد گفت ی رفیق داشتی با خیلی از پسرا بود دوره نامزدیمون دعوات کردم تا رفاقتتو باهاش بهم زدی امروز بدون اینک تو بگی یا تو بخای منم رفاقتمو با دوستم بهم زدم چون بعضیا خونه خراب کنن من تو و زندگیمو دوس دارم ی زن دیگم اون ی تیکش از طلا نیس ک کشته مرده باشم یا برم تو کف اش ولی رفیقا آدمو از راه ب در مبکنن برا همین رفاقتمو بهم زدم چون حقیقتا ترسیدم 

ببخشید ک طولانی بود اما همه اینارو تعزیف کردم بگم دلیل خیانتا یا ذات طرفه یا اخلاق پارتنرشه یا ی رفیقه کثافتت ،،هرچقدم ب خودمون اعتماد داشته باشبم ولی باید مواضب باشیم چون با ی حرکت کوچیک زندگی خراب میشه اینهمه زحمت ب هدر میره ابروی ی خانواده میره و باید تو این دوره زمونه رو انتخاب رفیق بیشتر حواسمون باشه 

مرسی ک وقت گذاشتین و خوندین شمام اگه نظری دارید بدید 😘🙏

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

موافقم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت هیچ توجیهی نداره اینکه بگی زنم بده خیانت کنم یا شوهرم محبت نمیکنه خیانت کنم تو غلط میکنی  تو باید طلاق بگیری نه اینکه پارتنرت رو ازار بدی با خیانت هات 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه 

خیلی طولانیه

ببخشید 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
خیانت هیچ توجیهی نداره اینکه بگی زنم بده خیانت کنم یا شوهرم محبت نمیکنه خیانت کنم تو غلط میکنی تو ب ...

دقیقا درسته ولی خیلیا هستن بخاطر همینچیزا خیانت میکنن زن و مرد هم نداره واقعا

به شدت موافقم چون از این رفیقای انگل سر راه شوهرم قرار گرفت که من از خجالتشون در اومدم

دقیقاا نباید اسم اینا رو رفیق گذاشت اینا اصلا ادمم نیستن چ برسه رفیق 

حالا یه رفیق انگلی شوهرم من داره با زنه متاهل رابطه داشتن .گاهی هم یادمه تو گوشی شوهرم دیدم پیام داده بود دختر ببریم باغتون یا بریم بیرون شوهرمم میگف شوخی میکنه ولی حتی شوخیش هم جالب نیس شوهر منم چند سری خیانت کرد بهم با اینکه واقعا من زنه بدی نبودم  همش از رفیقای اشغالش میدونم

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه 

خوشبحالت چه شوهر خوبی داری منم دلم همچین ادمی میخاد ولی🥲

عزیزدلمم از خیانت و از دست دادنه من یا شکستن دلم میترسه و همه کار میکنه تا اینارو انجام نده ولی هرکسی اخلاق خوب داره اخلاق  بدم داره انشاله مردی ک دوست داری سر راهت قرار بگیره😘🙏

دقیقا درسته ولی خیلیا هستن بخاطر همینچیزا خیانت میکنن زن و مرد هم نداره واقعا

باید طلاق بگیرن اخه تو خیانت ندیدی ایشالا هیچوقتم نبینی نفهمی دردشو یه نفر وقتی خیانت ببینه از همه دنیا زده میشه تا قیامت نمیتونه عادت کنه فراموش کنه اعتماد کنه