2777
2789
عنوان

سینه ریز طلا

498 بازدید | 6 پست

شوهرم تو گاو صندوق یه سینه ریز قدیمی داره خیلی با ارزشه برادخانم سابقش خریده بود فکر کردم واسه دخترش یا عروسش نگه داشته الان میگه بزار گردنت راستش سخته ممکنه دخترش ناراحت بشه فقط تو خونه میزارم بیرون در میارم  الان میگه چرا بیرون نمیزاری الکی گفتم میترسم ممکنه بدزدن موندم چیکار کنم چون قدیمیه حاضر نیست تعویض یا بفروشمش 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
وقتی خودش بهت داده چرا نندازی خی لابد میخاد برا تو باشه

درسته آخه بچه‌اش ناراحت میشن یه موقعه تو گردن مادرشون بوده

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میدونی اینطوره خب به خود شوهرت بگو

گفتم ولی نه اینکه بجهاش ناراحت میشن گفتم عوض کنه قبول نمیکنه

گفتم ولی نه اینکه بجهاش ناراحت میشن گفتم عوض کنه قبول نمیکنه

شاید خودشم دلش نمیاد عوض کنه.

شمام فقط خونه بنداز

اگ میدونی بچه‌بچهاش ممکنه ناراحت بشن 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

شاید خودشم دلش نمیاد عوض کنه.شمام فقط خونه بندازاگ میدونی بچه‌بچهاش ممکنه ناراحت بشن

خونه ميندازم مشکلی ندارم بیرونم اسرار داره بندازم