2777
2789

البته ک همه مثل هم نیستن ولی فکرشو نمیکردم خانما هم اینجور باشن،همش با خودم میگم خب همچین ادمایی ک باشن معلومه ک اقایون ب خودشون جرعت هرکاریو میدن!

دیروز کلا با دخترعموم رفتم تفریح،تو بازار گشتم و خرید کردم،کنار دریا نشستم..ی تفریح اروم و بی دردسر و عاشق محیط اروم حتی شلوغ اما بدون کار خرابی،البته بگم اصلا اهل حجاب نیستم و بدم میاد ولی دختر سنگینی‌ام دوس ندارم پیش هرکسی سبک بازی دربیارم.

دیشب بعد ساعت ۱۱ بود زن عموم زنگ زد گف باا دوستاش پارکن شما هم اسنپ بگیرین بیاین ک بشینیم دورهم،من دختر افسرده‌ای نیستم فقط درونگرام ولی اگ ببینم جمع خوبی باشه حتما صمیمی میشم

من اون موقع اینجوری بودم ک چ غلطی کردم اومدم☹️💔🥲 نشسه بودن ال.کل میخوردن همون دوستای زن عموم

بعد تو ماشین موقع برگشت مسخره بازی دراوردن جلو مردا😄💔من تو ماشین اب شده بودم

دخترعمومم یچیز تو این مایه‌هاس همش تا پسری میبینه عشوه میاد و کرم میریزه و لوس بازی درمیارع،ی دختر هم سنمون هم بود دیده بود ساکتم و اهل پایه بازی تو این موردات نیستم اصلااااا هیچکدوم باهام هم صحبت نشدن😆

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامعه سمت سقوط میره،بقیه ی کشورا پیشرفت،ما پسرفت،

ذهنارو با این چیزا داغون میکنن معلومه جامعه عقب میمونه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جامعه سمت سقوط میره،بقیه ی کشورا پیشرفت،ما پسرفت،ذهنارو با این چیزا داغون میکنن معلومه جامعه عقب میم ...

حرفتون خیلی درسته

ولی از هردو نظر

اونایی ک گیر ظاهر دیگرانن و هر کشوری ببینید الان اینجور نیس دنبال پیشرفتن ولی اینجا... من خودمم میگم ی تیپ عادی و ساده دارم ولی چندروز پیشم ی خانم چادری بهم گیر داد چرا ناخون گذاشتی پاکش کن نماز میخونی🙂😂میخواستم بگم من اصن نماز نمیخونم نماز نخوندمم ب خودم مربوطه غیر اینا پریودم الان خوبه اینو بگم ضایع شی😂ولی خدا شاهده احترامشو نگه داشتم با اینکه اون کوچیکم کرد جلو دونفر😄💔اینم از دیشبم با اون خانما ک واقعا از این روی خانما هم بدم اومد

مهم ذات ادماس 

واقعا تاثیر گذاره،هردو قشر باعث تنفرم شدن چون هردو دخالت دارن تو جامع ک باعث پسرفت شدن:/با احترام ب شما بازم من خیلی از مذهبی هارو دوس دارم و بهشون احترام قائلم اما ناراحتم شدیدد ک اوضاع جامعمون اینه 

یکی عرق و شراب میخوره فک میکنه خیلی چیز خفنیه یکیم ک دخالت میکنه تو ظاهر بقیه فک میکنه چ کار خوبی کرده💔

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

جامعه سمت سقوط میره،بقیه ی کشورا پیشرفت،ما پسرفت،ذهنارو با این چیزا داغون میکنن معلومه جامعه عقب میم ...

جامعه ی ما فقط از این نظر پیشرفت کرده فقط دیگه آزادی فقط ازادی دیگه مابقیش مهم نیست 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
باورت میشه اینا خودشون میخارن؟💁🏻‍♀️😐💔

من خودم یه دختر چادری ام ...وقتیکه شما اینا رو گفتی منظورم از حدوحدودتون واعتقاداتتون خیلی توی دلم تحسین تون کردم خیلی.احسنت به شما 

اللهم عجل الولیک الفرج💚