2777
2789

سلام

من امسال تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم و دو سه روز دیگه برای یه کاری میخوام برم مدرسه ولی میخوام برای بار آخرم باشه به هزار و یک دلیل،یعنی سال 1404 موقع اعلام نتایج دیگه نرم مدرسه چون آدمای فوضول و تخسی هستن خوشم نمیاد ازشون و نمیخوام دیگه ازم خبری داشته باشن یا بدونن چه رشته و دانشگاهی قبول شدم

شدنیه این کار؟

چیکار کنم؟ چه مدارکی رو ازشون بگیرم؟

امکان داره بعد از گرفتن مدارک باز بهشون نیاز داشته باشم؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم اگر شده بخاطر کنار اومدن با این جور افراد حتما مدرسه برو چون تو دانشگاه شدنش بیشتره

شدتش بیشتره وقتی این آدما حضورشون برات عادی بشه دیگه تو دانشگاه راحت تر تحمل می‌کنی 

بنظرم باید بری اون‌موقع کرونا بود که مجازی بود

منم پست قبلی که نوشتم از نظر تعامل با افرادی که باهات فرق دارن میگم چون آخر یه سری کار ها پیش میاد که دقیقا با همون افراد لازمه همکاری کنی وقتی بتونی کنار بیای کارت راه میوفته