آپنجره مدیر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9234 عنوان فقط یک روز دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست تابازشدن مدارس باقی موندهمعلما درچه حالید؟ حق باشماست 1403/06/30 | 08:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آپنجره مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9234 حس دانش آموزا رو دوست دارم. 🥲❤ خودتون فرهنگی هستین یا اولیا؟ حق باشماست
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4533 دارم چرت میزنم ،از یکشنبه بدبختیا شروع میشه ،خودم سر کار دخترم خونه ی مادرشوهر پسرم کلاس اول،ترجیح میدم تا صبح یکشنبه اصلا بهش فکر نکنم
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 خودتون فرهنگی هستین یا اولیا؟ دانشجو ❤ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
آپنجره مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9234 دارم چرت میزنم ،از یکشنبه بدبختیا شروع میشه ،خودم سر کار دخترم خونه ی مادرشوهر پسرم کلاس اول،ترجیح م ... ان شاءالله سلامتی داشته باشین ولی یروزی دلتون تنگ میشه برای این روزا مطمئن باشید حق باشماست
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 موفق باشین عزیزدلم قربونت برم عزیزم😍ان شاء الله به همچنین😍❤ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4533 ان شاءالله سلامتی داشته باشین ولی یروزی دلتون تنگ میشه برای این روزا مطمئن باشید سلامت باشین ، خداکنه
آپنجره مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 9234 فکر کنم تنها دانش آموزیم که واسه شروع مدرسه ذوق داره حتما درس خونی وان شاءالله آینده خوبی داری حق باشماست
starlingdress عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 3451 حتما درس خونی وان شاءالله آینده خوبی داری مرسی🙂نه بابا درس خون چیه راهنمایی بزور پاس شدم الان چون تو رشته مورد علاقمم ذوق دارم واسه روزای تخصصیش