2777
2789
عنوان

علاقه به پا درکودک

452 بازدید | 14 پست

از ۳ سالگی بیشتر متوجه شدم تازگی ها ترسم بیشتر شده یهو پای مارومیگیره بوس میکنه مانمیزاریمش ولی خیلی میترسم همش میخواد شوخی کنه میگه پابوگندو به دخترخاله ش یا کلا پای من یابقیه بخصوص اطرافیان دستش بیاد بازی می‌کنه بااینکه خیلی بد دله ولی ازپاچندشش نمیشه خیلی نگرانم وچن بارمتوجه شدم عروسکها رولخت میکنه همه عروسکها روقایم کردم حس میکنم میل جنسی داره  تاحالا کسی تجربه داره که بچه ش اونجوربوده وخوب شده یانه چکارکنم  حتی خواهرزادمم متوجه شد وبهم گفت که خاله ببرش دکتریهو میاد پامومیگیره البته خیلی مراقبم ولی خب نگرانم

☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنیا اومده بودم دخترخاله دوسالم گیر داده بود پاش کو،پاشو بگیرم😂😂😂😂😂عاشق پاهام بوده مث اینکه

بنظرم دنیای بچه ها پیچیدست،بهتره با ی مشاور کودک و... صحبت کنید

ولی در رابطه با عروسکا حساسیت نشون ندید،چون بچه ها نقطه ضعفشون حساسیت نشون دادنه

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

چطوری از شیر گرفتیش ؟ اینجور مسایل به مدل از شیر گرفتن میتونه مرتبط باشه 

وقتی پات رو میگیره لمس میکنه بگو من این مدلی دوست ندارم حس خوبی بهم نمی‌ده در همین حد بهش بازخورد منفی خودت رو نشون بده و نذار انجام بده 

اگر ادامه دار شد حتما حتما حتما حتما با یه مشاور مجرب صحبت کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پسر منم گاهی میکنه پامو بوس میکنه یا پای داداشمو یا مامانمو یا خواهرمو یا گاز میگیره عادیه بچه ۳ ساله چی میفهمه میل جنسی . لخت کردن عروسکم حس کنجکاویشه ولش کن حساسش نکن بدتر . من ب اینجور چیزا اهمیت نمیدم چون بگی عیبه یا بگی نکن بیشتر تحریک میشه اونکارو کنه میگذره ب حال خودش بزار 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

دوست خوبم

اصلا بچه ۶ ساله درکی از مسائل جنسی نداره

لخت کردن عروسک هم کنجکاویه

بچه تفکرات مارو نداره

اصلا ذهنش به اینجور جاها نمیکشه

چون ما همه چیزو سمت مسائل جنسی میبریم

برای بقیه قضایا

با یه روانشناس کودک درست حسابی صحبت کنید

چون تنها کسی ک نظر درست میتونه بده همینه

ک من بعید میدونم حتی مشکلی باشه...

ولی شما حساس شدی

ببرش روانشناس کودک

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چطوری از شیر گرفتیش ؟ اینجور مسایل به مدل از شیر گرفتن میتونه مرتبط باشه وقتی پات رو میگیره لمس میکن ...

خیلی سخت ازشیرتونستم بگیرمش ۷ بارگرفتم ولی دوا م نیاوردم الان ۶ سالشه وپسره جدیدا متوجه شدم خیلی به پاعلاقه داره عصبی میشم ازرفتارش کلا حواسش پرت میکنم ولی میترسم براینده  ش

☹☹

عزیزم میل جنسی توی سن کودکی مثل مدل بزرگسال ها نیست 

اما ممکنه این علاقه بیش از حدش مربوط به یه مشکل روحی باشه 

یا توی بچگی پاهاشو زیاد دست میزدید و بوس میکردید یا تحقیرش میکردید یا ...

هر چی هست به رفتار شما توی گذشته ممکنه ربط داشته باشه

باید با روانشناس کودک صحبت کنی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم میل جنسی توی سن کودکی مثل مدل بزرگسال ها نیست اما ممکنه این علاقه بیش از حدش مربوط به یه مشکل ...

کف پاش رو باباش ماساژ میداد میگفت برا ش خوبه شایدبخاطرهمینه

☹☹

حالا من زیاد نمیدونم 

اینارو روانشناس کامل بهتون میگه

نگران نباش ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی سخت ازشیرتونستم بگیرمش ۷ بارگرفتم ولی دوا م نیاوردم الان ۶ سالشه وپسره جدیدا متوجه شدم خیلی به ...

اگر مادر موقع از شیر گرفتن به جای اینکه شیر رو از بچه بگیره به کل خودش رو از بچه بگیره یا خودش رو از بچه دور کنه یا سینه رو تلخ کنه و از این دست کارها بچه محل آرامش و امنیت خودش رو یک دفعه از دست میده و همین اگر کنار عوامل دیگه ای که اضطراب زا هستن قرار بگیره  میتونه بچه رو درگیر این موضوعات بکنه چون سینه برای بچه صرفا محل تغذیه نیست 

به نظرم به این حرفای سهل انگارانه که میگن میل جنسی نداره توجه نکن 

بله بچه میل جنسی نداره ولی داره امنیت روان و آرامش خودش رو با بدن یکی دیگه تامین می‌کنه و این می‌تونه روی سلیقه جنسی بچه اثر بذاره و انواع فیت یش ها رو برای بچه پایه ریزی کنه 

فکر نکن مسأله فقط پا هست این مسأله میتونست در مورد دست  باشه ، حتی بعضا بچه هایی هستن که روی موی دست مادر این شکلی رفتار می‌کنن و لیس میزنن مثلا مادر موی دستش رو بزنه بچه دچار فروپاشی روانی میشه و گریه و جیغ میزنه که نزن ، یا  اگر نذاره بچه دستش رو لیس بزنه می‌ره پای خودش رو لیس میزنه 

دو تا موضوع رو بهت تاکید میکنم 

یک اینکه حتما برای تربیت فرزند آموزش ببین که بتونی ارتباط تون رو درست کنی 

دوم اینکه حتما برای رفع این موضوع به مشاور مجرب مراجعه کنی 

این مسأله کاملا نشون دهنده اضطراب بچه ست باید با رعایت اصول ارتباط صحیح روان بچه رو آروم کنی و از طرفی کمک تخصصی بگیری هر دو تا کنار هم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اتفاقا یکی از بهترین روش ها برای ایجاد ارتباط خوب بین پدر و فرزند ماساژ پا هست به هیچ وجه به این موضوع مرتبط نیست به هیچ وجه