2777
2789

تو گروه واتساپ داشتیم حرف میزدیم همه بیدار بودیم یهو یکیشون گفت فردا میاییم خونتون.... اصلا مشکلی ندارم فقط کاش زودتر میگفت شاید چیزی لازم داشته باشم اخه نصفه شبی چیکار کنم فرداام جمعه س

۵نفریم

کرفس درست کنم با ماست وخیار و نوشابه.... هندونه و هلو وانگور و نارنگی.... بستنی و ذرت 

فقط اینارو تو خونه دارم 

کرفس درست کنم یا قیمه؟؟

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

مهمون اگه خودش خودش رو دعوت کرد هر چی در توان داشتی و تو خونه بود رو اماده کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون اگه خودش خودش رو دعوت کرد هر چی در توان داشتی و تو خونه بود رو اماده کن

زنگ زد گفت فردا جمعه س برنامه ای ندارین ،بیایین اینجا 

گفتن نه مرسی شما بیایید

گفت باشه...البته مشخص بود به قصد اومدن زنگ زد

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

ایشالاهمیشه حرف مهمونی وخوشی وعروسی واین حرفا باشه

بااجازت اسی

سالگرد دوم پدر دوستمه فردا صبح منم الان خوتبم نمیاد خب شب دیرمیخوام بخوابم صبح نرم بد میشه؟هیچ فامیلاخودشونم نمیخوان برن منظورم دخترخاله هاشن 

چقدر بی درکن بعضیا 

برای منم یه بار پیش اومد 

پنجشنبه بود ساعت ۱۰/۵ شب پسرعموم زنگ زد به شوهرم گفت فردا میایم خونتون ( درصورتی که من قبلش بهشون گفته بودم تا عصر حتما خبرشو بهم بدین)خیلی هم رودروایسی داشتم و میخواستم سنگ تموم بذارم 

فرداشم جمعه بود همه جا بسته 

باشوهرم گفتیم چیکاربکنیم چیکارنکنیم 

دیگه زنگ زدم گفتم پس فردا بیاید قدمتون رو چشم 

بهونه اوردن چنددفعه دیگه ام گفتم بازم بهونه اوردن دیگه دعوت نکردم 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜