2777
2789
عنوان

فکرم خرابه

104 بازدید | 7 پست

نشخار فکری دست از سرم برنمیداره 

همش تو مغزم میجنگم نمیتونم از هیچی لذت ببرم

خستم از این درگیری فکریا

حرف زدن هم چیزیو حل نکرد

چیکارش کنم

ساکت نمیشن صداهای مغزم

مشکلاتم یه مدته زیاد شده حل نمیشن

ولی من میخوام از زندگیم لذت ببرم نمیتونم

قبلا از هر وعده غذاییم لذت میبردم از کار کردن از ورزش از رژیم از هرچیزی

الان هر لقمه غذا مثل زهرماره واسم

فقط میخوام بخوابم

متنو نخوندم فقط عنوان

ببرش تعمیرگاه

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مثله شما بودم با سایت مدیتیشن آرامیا آشنا شدم خیلی خوبه جواب گرفتم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
مشکلات زندگیم۹۰درصدش مالیهخستم کردنهمش دارم طاقت میارم میگم یروز حل میشهاما دیگ کی پیر شدم

خب ببین منم اینجورم ....بیشتر رو روابطم با دیگران ..ولی خب بعضی چیزا هستن ک بتونن حواسم رو پرت کنن ...تو ب نظر یکم متفاوت میای ..اسنپ مشاور داره اگر میخوای  چند جلسه باهاشون صحبت کن اگر جواب داد برو تراپی

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
خب ببین منم اینجورم ....بیشتر رو روابطم با دیگران ..ولی خب بعضی چیزا هستن ک بتونن حواسم رو پرت کنن . ...

هر سری میرم دکتر قرص ضد استرس میده اروم میشم یه مدت اما بعد انگار دگ قرصه جواب نمیده روم عادت میکنم

ولی مشاوره نرفتم براش میرم حتما