2777
2789
عنوان

فکرم خرابه

119 بازدید | 7 پست

نشخار فکری دست از سرم برنمیداره 

همش تو مغزم میجنگم نمیتونم از هیچی لذت ببرم

خستم از این درگیری فکریا

حرف زدن هم چیزیو حل نکرد

چیکارش کنم

ساکت نمیشن صداهای مغزم

مشکلاتم یه مدته زیاد شده حل نمیشن

ولی من میخوام از زندگیم لذت ببرم نمیتونم

قبلا از هر وعده غذاییم لذت میبردم از کار کردن از ورزش از رژیم از هرچیزی

الان هر لقمه غذا مثل زهرماره واسم

فقط میخوام بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مثله شما بودم با سایت مدیتیشن آرامیا آشنا شدم خیلی خوبه جواب گرفتم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
مشکلات زندگیم۹۰درصدش مالیهخستم کردنهمش دارم طاقت میارم میگم یروز حل میشهاما دیگ کی پیر شدم

خب ببین منم اینجورم ....بیشتر رو روابطم با دیگران ..ولی خب بعضی چیزا هستن ک بتونن حواسم رو پرت کنن ...تو ب نظر یکم متفاوت میای ..اسنپ مشاور داره اگر میخوای  چند جلسه باهاشون صحبت کن اگر جواب داد برو تراپی

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
خب ببین منم اینجورم ....بیشتر رو روابطم با دیگران ..ولی خب بعضی چیزا هستن ک بتونن حواسم رو پرت کنن . ...

هر سری میرم دکتر قرص ضد استرس میده اروم میشم یه مدت اما بعد انگار دگ قرصه جواب نمیده روم عادت میکنم

ولی مشاوره نرفتم براش میرم حتما