2777
2789
عنوان

یه مادر بی اعصاب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 21 پست
عزیزم به یه بچه هفت یا هشت ساله هم قبل مهمونی هزار بار توضیح بدی که فلان رفتار یا کار رو نکن بازم یا ...

من پیش مشاورم برم میخواد بگه بچه بیار غیرازاین؟ چون بیشترمشکلات از تنهایی تو خونه خودمون کسی نیس ک ب وسایلاش دس بزنه،باهاش لج کنه،یاهرچی 

من دارم از خودم میگذرم ک بچم ب آرامش برسه،میگم عصبیم دیونم کم حوصلم باشه عیب نداره فقط دخترم درست شه 😭😭ب امام حسین بریدممممممم،دعواشم میکنم میشینم گریه میکنم الان داره قلبم میترکه انگاریکی قلبمو گرفته تو مشتش😭😭😭

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری صبور باشم تو بگو، چیکارکنم فک کن منم خواهرتم راه حلش چیه چجوریه؟ بخدا دوس دارم مث زنه داداشم ...

گلم وقتی انقدبهم میریزی چرا میری مهمونی؟خودت وبچت مهمترین یا دورهمی؟هفته ای یه روزبرو که انرژیشم داشته باشی.این آروم بودنم خیلی وقتاذاتیه نمیشه ازهمع انتظارداشت یه کم بزرگتربشه حرف گوش کن ترمیشه ب شرطی ک توالان باهاش مهربونترباشی حوصله کنی.فقط اول اعصاب خودتوآرامشتون مهم باشه برات

من پیش مشاورم برم میخواد بگه بچه بیار غیرازاین؟ چون بیشترمشکلات از تنهایی تو خونه خودمون کسی نیس ک ب ...

اینجوری نگو.تواتفاقاخیلیم ب فکری ک دنباله راهش هستی.درکت میکنم چقدانرژیتو میگیره کاش یکی بود روزی چندساعت نگهش میداشت تواستراحت میکردی.همه سربچه هاشون دادمیزنن شاید یه کوچولو تنبیهم کنن.هیچکس اندازه ی تو دلسوز وبه فکرش نیست.این عذاب رو ازروخودت بردار وگرنه بیشتربهم میریزی و کنترل همه چی ازدستت میره.بازم میگم جاهایی ک میدونی قراره اعصابتون بهم بریزه نرو 

اینجوری نگو.تواتفاقاخیلیم ب فکری ک دنباله راهش هستی.درکت میکنم چقدانرژیتو میگیره کاش یکی بود روزی چن ...

مادرم بنده خدا نزدیکمه روزا میبرمش اونجا 2،3ساعت میمونیم اونجا برمیگردیم خونه دوباره، ولی اینکه بدم نگهش داره نه،

چندروزیه نرفتم دورهمیشون،هرشب میبرمش پارک تخلیه شه تا ببینم درست میشه😓

گلم وقتی انقدبهم میریزی چرا میری مهمونی؟خودت وبچت مهمترین یا دورهمی؟هفته ای یه روزبرو که انرژیشم داش ...

ینی انقد باتربیته فهمیدس انقد دختر تمیزیه، ولی همین گریه کردنش همه چیو خراب میکنه،خودم ی وقتایی مقایسش میکنم با برادرزاده هام یا بقیه بچه ها میبینم چقد فهمیدس ولی گریه میکنه دیگ پشیمون میشم از اینکه بگم دخترخوبیه😃باور کن الان دو روزه بهتر شده آروم ترشده میبرمش پارک و برادرزاده هامو کمترمیبینه