2777
2789
عنوان

قرص لاغری هزال

1872 بازدید | 15 پست

کسي مصرف کرده نتیجه دیده؟ 

خودم میدونم قرص‌ها عوارض دارند

بهترین روش هم ورزش و رژیم هست 

فقط جواب این سؤال رو میخوام 

کسي مصرف کرده نتیجه دیده 

لطفا اعلام کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وقتی ذهنتون مریضه من هرچی هم بگم بی فایده اس

واقعا برای من پیش اومد و استفاده کردم و نتیجه گرفتم. حالا نمیدونم چرا توی نینی سایت همیشه یه آدم بدبینی همچون شما پیدا میشه که به همه شک داره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
چندوقت مصرف کردید چندکیلو کم کردید؟

ببخشید اگه فکر کردین میخام ایجاد مزاحمتی کنم

خاستم اونحا بگم که عده آدم مریض الفکر نپرن سمتم

۲ دوره از ۷۸ شدم ۶۵ 

سایزم زیاد کم شد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
چندوقت مصرف کردید چندکیلو کم کردید؟

ببخشید اگه فکر کردین میخام ایجاد مزاحمتی کنم

خاستم اونحا بگم که عده آدم مریض الفکر نپرن سمتم

۲ دوره از ۷۸ شدم ۶۵ 

سایزم زیاد کم شد

ببخشید اگه فکر کردین میخام ایجاد مزاحمتی کنمخاستم اونحا بگم که عده آدم مریض الفکر نپرن سمتم۲ دوره از ...

فقط اینکه اذیت نشدید من الان 3روز مصرف میکنم دچار اسهال پرادراری سردرد شدم میگم شاید اولاش باشه بهتر بشم شما اینجوری نبودید

فقط اینکه اذیت نشدید من الان 3روز مصرف میکنم دچار اسهال پرادراری سردرد شدم میگم شاید اولاش باشه بهتر ...

ادرار که خب دفع چربی از طریق ادراره

اسهال که نداشتم نه

ولی خب بدن هرکی فرق داره.

فقط اینکه اذیت نشدید من الان 3روز مصرف میکنم دچار اسهال پرادراری سردرد شدم میگم شاید اولاش باشه بهتر ...

سلام شما لاغر شدین؟؟ منم تازه قرص هزال رو شروع کردم دکتر برام نوشته ولی زیاد دلپیچه میشم