2777
2789

؟ 

من علوم آز نمیخونم دانشجو یکی از رشته های علوم پایم و کارم تحقیقاتیه توی آزمایشگاه روی نمونه ها

ولی توی یکی از واحدای آزمایشگاهیمون ترم بعد قراره احتمالا خون گیری یاد بدن و توی کاراموزی هم شاهد این صحنه دلخراش هستم😔😂از خون خودم نمیترسما هر دفعه برای چکاپ میرم چشامم بازه صحنه رو نگاه میکنم هیچی هم نمیشه ولی میترسم آبرو ریزی راه بندازم بعدا😐

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

نترس آبروریزی هم راه ننداز ❤️

وای دبیرستان ی دفعه ازمایشگاه مدرسه بردنمون خون بگیرن واسه ازمایش من فرار کردم بیرون ک نبینم 😑

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم استعدا آدما توی ترساشونه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من شنیدم استعدا آدما توی ترساشونه

چ عجیب😐

چ عجیب😐

ولی از آدم معمولی نشنیدما . پس مشخصه کارت درسته ادامه بده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ولی از آدم معمولی نشنیدما . پس مشخصه کارت درسته ادامه بده

خب وقتی میترسم چجوری خون بگیرم😐از خون بدم نمیاد سوزن میبینم رعشه میگیرم 

خب وقتی میترسم چجوری خون بگیرم😐از خون بدم نمیاد سوزن میبینم رعشه میگیرم

با ترست روبروشو عزیزم. منم سوزن خیلی میترسیدم دوران کرونا حامله بودم شوهرم کرونت گرف مجبوووورشدم یاد بگیرم بزنم بهش آمپولو حتی برای خودمم زدم الان متعجبم چه جراتی داشتم برا خودم آمپول میزدم