2777
2789
عنوان

جهالت بی پایان

106 بازدید | 18 پست

من تازه راجع به این موضوع اینجا شنیدم. باورم نمیشه یه عده هستن خیلی جدی اینکار میکنن. این قضیه ترمیم/دوختن پرده بکارت یه نمونه بارز از سو استفاده و اخاذی از جهالت و عقب موندگی مردمه. مغزم داره سوت میکشه.😨

خو چی رفته ترمیم چیز عجیبی نیست تا ابرو حفظ بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

موندم دقیقا چیوو ب چی میدوزن؟😅🤦‍♀️

چیزیم اونجا اگه بود ک ی غشا خیللللی نازک بوده

مگه میشه دوخت اصلا اونو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای مگه پرده بکارت ترمیم میشه اصلا ؟ 

اینا همه اش دروغه ، اون عده ای که اینکارو میکنن از نا آگاهی افرادی مثل شما سو استفاده میکنن 

وااااای مگه پرده بکارت ترمیم میشه اصلا ؟ اینا همه اش دروغه ، اون عده ای که اینکارو میکنن از نا آگاهی ...

اره عزیزم ترمیم میشه چیزی که دیدم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آبروی چی دقیقا؟ چه ربطی داره خانم محترم اگه کسی آبروش رو توی رابطه جنسی میبینه خب یا انجام نده یا اینکه اگه انجام بده دنبال این مسخره بازی ها نره.

آبروی چی دقیقا؟ چه ربطی داره خانم محترم اگه کسی آبروش رو توی رابطه جنسی میبینه خب یا انجام نده یا ای ...

والله چی بگم این دوره نباشه میگن دختر نبود هزار حرف دیگه خداروشکر تو فامیل و طایفه ام نبوده

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بخدا چندسال پیش دختر خواهر شوهرم پیش ی دکتر کار میکرد اونجا بودم این قضیه فهمیدم واسه چی اومدن دختر وخالش 

موندم دقیقا چیوو ب چی میدوزن؟😅🤦‍♀️چیزیم اونجا اگه بود ک ی غشا خیللللی نازک بودهمگه میشه دوخت اصلا ...

شدن که ظاهرا میشه. اصل قضیه اینه چرا میرن اینکار انجام میدن. حداقل شاید تا 10 سال پیش به دلیل آگاهی کم میشد این حرکات رو توجیح کرد ولی الان تو این سال واقعا خجالت اوره.

اره بخدا چندسال پیش دختر خواهر شوهرم پیش ی دکتر کار میکرد اونجا بودم این قضیه فهمیدم واسه چی اومدن د ...

عزیزم هایمن یه غشای خیلی نازکه که نه رگ عصبی داره نه رگ خونی . وقتی رگ خونی نداره چه طوری قراره ترمیم بشه ؟ 

شما وقتی دست تو میبری میری بخیه میزنی چرا ؟ چون خون توش جریان داره و دست داره ترمیم میشه ولی این موضوع درباره ی پرده بکارت صدق نمیکنه 

.

.

اینا میان دیواره واژن بهم می‌دوزند که موقع رابطه خون بیاد 🤦‍♀️

والله چی بگم این دوره نباشه میگن دختر نبود هزار حرف دیگه خداروشکر تو فامیل و طایفه ام نبوده

بنظرم کسی که تو همچین خانواده‌هایی هست نباید کلا قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار کنه یا با کسی ازدواج کنه که با این موضوع اوکی باشه. بعدشم اگه مسئله خون اومدن و این حرف‌هاست که دیگه تو اینترنت و سوشال مدیا پر شده که همه افراد تو اولین رابطه خون ریزی ندارن. هر شخصی با یک سرچ کوچیک میفهمه. اصلا دلیلی نیست که بخاطرش بری ترمیم کنی. 

عزیزم هایمن یه غشای خیلی نازکه که نه رگ عصبی داره نه رگ خونی . وقتی رگ خونی نداره چه طوری قراره ترمی ...

واقعا نمی‌دونستم ممنون گفتی  

بنظرم کسی که تو همچین خانواده‌هایی هست نباید کلا قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار کنه یا با کسی ازدوا ...

ولی خو طرف ما هنوز همچین چیزی هنوز پابرجاست مهمه ولی حرف شماهم کاملا منطقیه