2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم میخام بزنم دو سه ماهه تو فکرشم مراقبت کردی حسابی؟شستشو اینا؟به جنس پیرست حساسیت نداری؟اگه می ...

اره مراقبت کردم میگن طول درمانش طولانیه

واقعا پشیمونم هی گیر میکنه اینور اور همش باید مواظبش باشه اخرشم بعد اینهمه مراقبت اینجوری شد

نه ضدحساسیت زدم واقعا ناراحتم بابتش🚶🏼‍♀️

اره مراقبت کردم میگن طول درمانش طولانیهواقعا پشیمونم هی گیر میکنه اینور اور همش باید مواظبش باشه اخر ...

من بخاطرش تاحالا ۱۲ کیلو کم کردم ک شکمم صاف باشه بزنم دو کیلو دیگه کگ کنم اوکیه😭🎀🤣 حالا محط اطمینان ازین پلاستیکیا بنداز چون من بدنم به پیرسنگای ضد حساسیتم حساسیت میده شاید توعم همینطوری

من بخاطرش تاحالا ۱۲ کیلو کم کردم ک شکمم صاف باشه بزنم دو کیلو دیگه کگ کنم اوکیه😭🎀🤣 حالا محط اطمین ...

من زیاد پرسینگ زدم هیچیم نمیشد 

ولی اگ دوس داری بزن مواظبت کن جای خوب بزن😂

منم شکمم تخت بود ذوق زده رفتم زدم ری..😂