2777
2789

من و شوهرم چندین ماه مشکل داریم و از هم دوریم. 

یکی از مشکلاتمون خونه کوچیکمونه و چیزای دیگه...  

الان بعد این همه سال از زندگیمون فرصتی پیش اومده بریم خونه ای ک مال مادرمه و میخواد با تخفیف بده ما اجاره کنیم  بریم اونجا و این فکر به ذهن پدرم رسید گفت ما اشنا ایم همسرتم دیگه استرس صاحب خونه و اینا نداره... خلاصه خواستن کمک ما کنن. 

شوهرم خیلی راضی بود بریم و خوشحال بود چون جامون باز میشه و کلی مزایا داره و ساختمونش خیلی نوساز تره کلا از خونه الانمون.

یهو دیدم گقت نمیام اونجا اصلا

تلفنی ازش پرسیدم واااا جن زده شدی ؟؟؟ تو ک راضی بودی و سر قیمتشم با پدرم حرف زدیم دیگه اوکی بود که. کسی منصرفت کرده حس میکنم کسی از خانوادت ... 

گفت با پدرم مشورت کردم گفت رهن و اجاره اون خونه زیاد خیلی توام مبلغ کمی میدی و درسته اونا قبول میکنن ولی بعدا منت سرت میذارن و سوارت میشن خانواده زن همینن و اینا

من پشت تلفن خیلی عصبانی شدم گفتم

من فکر پیشرفت زندگیمونم 

پدر مادر من راضین اونجارو با تحفیف بدن

باز ناز میکنی و حرف پدرتو‌ گوش میدی؟؟؟

گفتم همینجوری زندگی ما دم طلاق هست بعد پدرت به جای اینکه درایت داشته باشه سنگ میپرونه؟؟؟؟! 😐😐😐😐😐

دلم میخواد به پدرش اس ام اس بدم بگم اگه توصیه مفیدی ندارید یا کمکی نمیتونید کنید خوشحال میشم سنگ نندازید تو‌زندگی ما 

ک من و پدرم داریم مشکلات و گره هارو باز میکنیم

توروخدا نظر بدید 

بگم؟!!؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

نه اصن پیامی نده .بهتر نیست بزرگترا سرش حرف بزنن 

اینجوری کدورتی پیش نمیاد 

با شوهرت حضوری آروم حرف بزن دلشو راضی کن 

با دعوا بدتر میشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پررو شدن دیگه... دیگه حرفشو ننداز بگو تا اخر ماه فرصت داری بری خونه پیدا کنی دست منو بگیری ببری تو خونه وگرنه طلاق...یه ذره تهدید کنید خیالشون راحت شده پدرشوهرت به خیالش گفته بزار فشار بیاریم خونه رو مفتکی بدن بهتون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

الان خودت بگو اصلا لازم نکرده بریم خونه مامانم . بزار یه خورده استرس صاحب خونه و ....بکشه . الان رو دنده لج افتاده. اصلا نمی تونی راضیش کنی. بدتر دعواتون میشه .‌بزار یه مدت بگذره . خودش تو استرس بیفته نرم میشه . بعدا بگو

ببخشید اما حس میکنم مشکل از همسر شماست 

چ دلیلی داره اصلا در این مورد از پدرش در رابطه با این موضوع مشورت بگیره

من خودمم همین مشکل هارو با همسرم دارم کل خانوادش از سیر تا پیاز زندگیمون رو میدونن😔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

چرا درسته؟؟؟ کسی فکر بچشه کجاش بده؟

نه فداتشم بد نیست که خانواده ت به فکرتون هستن

ولی وقتی ازدواج کردین این مدل شراکت و کمک گرفتن از خانواده ها بعدا مشکل ساز میشه بارها وبارها به چشم دیدم

به نظر من اونا فکر می‌کنند که چون مادرت بهت لطف کرده خونه داده یعنی دامادش خیلی شاخه و در هز صورت کوتاه میاین البته با تو جه به حرفی ک پدرشوهرم و همسرت زدن همچین برداشتی میشه

نگاه نو به زندگی