2777
2789

سلام 

با یه اقایی چندماه دوره اشنایی داشتم (معرفی شده بود)بعدِ یکماهو نیم سر موضوع الکی کات کرد ورفت، ۲۰روز بعد برگشت باخواهش تمنا ولی دوباره بعد دوهفته گفت تموم کنیم رابطه رو  بازم یک هفته بعدش اومد و التماس کرد که بیان خواستگاری و رابطمونو جدی کنیم خیلی خیلی پشیمون بود و اصرار میکرد برای زنگ زدن و قرار خواستگاری گذاشتن،بالاخره موافقت کردیم و اومدن...حالا بعد دو روز که ازخواستگاری اومدنشون گذشته میگه من نمیتونم اونجوری که تو دوس داشتی باشم و نمیتونم خودمو تغییر بدم بیا ازهم جداشیم  نمیفهمم فازش چیه چرااینجوری میکنه، چه جوابی بدم بهش!!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بهش فرصت نمیدادی! 

بزار تموم شه این رابطه بیهوده 

خیلی وقته میخواد بره

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
کاش بهش فرصت نمیدادی! بزار تموم شه این رابطه بیهوده خیلی وقته میخواد بره

رفته بود نمیدونم چرا همش التماس میکنه برگرده باز دوباره هیچی نشده میره

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

من خودمم که یکم احساسیم ولی دیگ این ادم ثبات نداره مسخرت کرده انگار

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

از تو بعیده چرا همون بار دوم دعای خداحافظی نخوندی براش چرا؟

بار دوم ک اومد انقد خواهش والتماس کرد که فقط بیان خواستگاری  اومدن بعد دوباره اینکارو کرد

این سری رفته که خیلی خیلی خیلی خیلی پشیمون بشه و برگرده.

دقیقا  

من خودمم که یکم احساسیم ولی دیگ این ادم ثبات نداره مسخرت کرده انگار

اره،سر چیزای الکی و بیخودم میره اخه

رفته بود نمیدونم چرا همش التماس میکنه برگرده باز دوباره هیچی نشده میره

ولش کن من مطمئنم یه فرد خوب میاد تو زندگیت تو اونوخ میگی وای اون سم چی بود من داشتم 

الان اینو میگم برا خودم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اره،سر چیزای الکی و بیخودم میره اخه

مردا حالمو بهم میزنن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

احتمال داره برنگرده البته..شاید گیم آور بشه ینی بسوزه بره از اول شروع کنه

دیگه مهم نیس برگرده یانه،کاربر اقا هستید!!! بنظرتون دلیل این رفتار اقایون چی میتونه باشه