2777
2789
عنوان

برای جشن کلاس اولی ها در کافه چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
۹۰ میلیون!؟

بله حالا اگه تابستونم نفرستیم خیلی زیاده ولی چیکار کنیم دیگه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان ما یه کیک میخریدیم(خودمون) معلم میگفت زنگ تفریح میخوریمش بعدش میپیچوندش میبردش خونشون😭😂

والا مام همین بودیم تازه ما روستا م بودیم با کلی بدبختی بیست نفری یه کیک میبردیم 😂😂

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
بله حالا اگه تابستونم نفرستیم خیلی زیاده ولی چیکار کنیم دیگه

من خیلی شهریه بدم ۵۰ میل بود

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
والا مام همین بودیم تازه ما روستا م بودیم با کلی بدبختی بیست نفری یه کیک میبردیم 😂😂

وایییی😂😂😂

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
من خیلی شهریه بدم ۵۰ میل بود

طرف ما قیمتا بالاس متاسفانه خودمون نارمکیم ،مدرسه ش توی جردنه ولی جفتش قیمتا تقریبا یکی بود 

وایییی😂😂😂

والا ولی یه مزه ای داشت به یاد ماندنی 😍😍

طرف ما قیمتا بالاس متاسفانه خودمون نارمکیم ،مدرسه ش توی جردنه ولی جفتش قیمتا تقریبا یکی بود

ولی خدایی ۹۰ مگه دارن می‌رن دوبی😂

کلاسهای فوق برنامه ش چیاست؟ برا خط و نقاشی و ... استاد میارن؟

برای نقاشی پارسال که پیش بود نداشت ولی زبان و شطرنج و باشگاه و ریاضی و اینا داشتن امسال و نمیدونم دقیق

ولی خدایی ۹۰ مگه دارن می‌رن دوبی😂

مجبور بودیم دیگه دو تا بچه ی کوچیک دارم تو خونه خودم برای رفت و آمدش مشکل داشتم وگرنه هیئت امنایی و دولتی خوبم بود ولی شرایطمون جور نبود دیگه 

برای نقاشی پارسال که پیش بود نداشت ولی زبان و شطرنج و باشگاه و ریاضی و اینا داشتن امسال و نمیدونم دق ...

مشهد یه مجموعه مدارس امید داره شهریه ش همین حدوداس ولی برای تمام فعالیتهای فوق برنامه استاد میارن شیوه آموزششون هم کاوشگری علمی تمام مدرسه نخبه میشن هرکسی هر استعدادی داره ت. همون زمینه باهاش کار می کنن تا به جایی برسوننش

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

مجبور بودیم دیگه دو تا بچه ی کوچیک دارم تو خونه خودم برای رفت و آمدش مشکل داشتم وگرنه هیئت امنایی و ...

اها

فردا چیزی نبر ولی روز اول مهر یه دسته گل ببر

چرا فردا نبرم ؟؟ لازم نیست بنظرت ؟من که نمیرم مدرسه ش دیگه بچه کوچیک دارم