الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
والا مام همین بودیم تازه ما روستا م بودیم با کلی بدبختی بیست نفری یه کیک میبردیم 😂😂
وایییی😂😂😂
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
طرف ما قیمتا بالاس متاسفانه خودمون نارمکیم ،مدرسه ش توی جردنه ولی جفتش قیمتا تقریبا یکی بود
ولی خدایی ۹۰ مگه دارن میرن دوبی😂
برای نقاشی پارسال که پیش بود نداشت ولی زبان و شطرنج و باشگاه و ریاضی و اینا داشتن امسال و نمیدونم دق ...
مشهد یه مجموعه مدارس امید داره شهریه ش همین حدوداس ولی برای تمام فعالیتهای فوق برنامه استاد میارن شیوه آموزششون هم کاوشگری علمی تمام مدرسه نخبه میشن هرکسی هر استعدادی داره ت. همون زمینه باهاش کار می کنن تا به جایی برسوننش
مجبور بودیم دیگه دو تا بچه ی کوچیک دارم تو خونه خودم برای رفت و آمدش مشکل داشتم وگرنه هیئت امنایی و ...
اها