2777
2789
عنوان

می خوام رازمو بگم کمکم کنید با حرفاتون 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز عاقل بودی وا ندادی

چند بار اول که ببینی خودتو به بیتفاوتی بزنی

بعدش عادی میشه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

تو رابطه رفتن تو دانشگاه اشتباه محضه..اگر نامرد باشه ابروت همه جا میره..اگرم اون چیزی نگه تویی که هر ...

نه مطمئنم 

از ترس ابروی خودشم شده هیچی نمیگه 

بخدا من اهلش نبودم 

چنان خودشو عاشق نشون داد

منم خام شدم 

تازه ۱.۵ سال فقط تلاش کرد

تا من بهشاجازه دادم 

ک ای کاش نمیدادم

باز عاقل بودی وا ندادیچند بار اول که ببینی خودتو به بیتفاوتی بزنیبعدش عادی میشه

من احمق شدم 

وگرنه عهد کرده بودم 

فقط به یه نفر اجازه وردود  به زندگیمو بدم 

ک همسرم باشه 

اونقدر شبیه به این اقا بودم و ایشونم تلاش کرد 

من خام شدم 

و این فرصت رو دادم 

تهش رفت 

من احمق شدم وگرنه عهد کرده بودم فقط به یه نفر اجازه وردود به زندگیمو بدم ک همسرم باشه اونقدر شبیه ب ...

عیب نداره

تموم شد

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

نماینده باشه که باشه اول ببین اصلا سلام میده بهت یا خودشو بالا میگیره

مطمئنم با شناختی ک ازش دارم 

دوباره پیشقدم میشه 

مثل بارای قبل 

ولی من دیگه ادم نصف نیمه نمی خوام 

امشبم از همه جا بلاکش کردم 

فقط تو کلاس و داتشکده نمی دونم چطور رفتار کنم 

بسوزه

من احمق شدم وگرنه عهد کرده بودم فقط به یه نفر اجازه وردود به زندگیمو بدم ک همسرم باشه اونقدر شبیه ب ...

بابا تو چقد شبیه منی 🥲🥲

منم همین دردو میکشم ... خیلی سخته. چه روزایی که حس خفگی ولم نمیکرد 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن