2777
2789
عنوان

کسانی که کنکور دادید

87 بازدید | 9 پست

اگر تجربه ازمونای قلم چی و داشتید 

بنظرتون ازمونای قلم چی سخت تر بود یا کنکور

تفاوتش تا چ حده

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

به جرئت میگم کنکور خیلیییی آسونتره

قلمچی الکی خیلی سختش کرده

اگه بعد نتیجه بد آزمون تو کما نمیری توصیه میکنم قلمچی رو سوالاش بار علمی زیادی دارع ولی بشرطی ک تحت تاثیر نتیجه بد آزمون خودتو نبازی بخصوص الان ک شصت درصد کنکور معدله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جرئت میگم کنکور خیلیییی آسونترهقلمچی الکی خیلی سختش کردهاگه بعد نتیجه بد آزمون تو کما نمیری توصیه ...

نه من قلم چی میدم ازمونارو 

خواستم ببینم چقد تفاوتشه 

امیدوار شدم

شما خودت امسال دادی کنکور

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

میگن ماز بهتره درسته؟

شنیدم سخت تره 

اما میتونی منابع کتابیتو از ماز برداری