2777
2789

پریود نشدم زیر شکمم بدجور درد میکنه چن روزه یکم احساس ضعف و حالت تهوع دارم .رابطه ی بدون دخولم داشتم بنظرتون این درد مشکل از چیه

قرص گین اپم مصرف کردم حدود ۲۰ تا

همه تایپک هات از بارداریه چرا اینقد میترسی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم با جزئیات بگو دخترم ببینم چی شده. اینطوری که نمیشه نظر داد گلم.بالاخره نظر کارشناسی شده نیاز به ...

من پریودیم کلا همش نامنظمه ولی ایندفعه بعد از اینکه پریود شدم قرص گین اپ خوردم برا چاقی.بعد حدود ۱۵ روز بعد پریودیم ترشحات بی رنگ و بی بو داشتم .رابطه ی بدون دخولم داشتم.اللن چن روزیه زیر شکمم بدجور درد میکنه و همش حالت ضعف دارم بعضی اوقات انگار حالت تهوع دارم.یکم نعنا و گل پنیرک دم کردم خورد از بین رفت حالت تهوع