2777
2789
عنوان

دعا میکنین

67 بازدید | 13 پست

سلام میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم 🥺💔 من واقعا هرچی خدارو صدازدم جوابمو نداد شما میشه به خدا بگید شاید صدای شمارو شنید

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ببین یه تاپیک زدن ۵ دیقه پیش واس حاجت روایی من شرکت کردم برو ببین اگه چیزی مونده بردار ختم دسته جمعی ...

ختم قرآن برای حضرت محمد ؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ب حاجتت میرسی من برات حمد میخونم

مرسی قشنگم چشم من برای مادرت 100تا صلوات میفرستم خبرم کن از حالش😔

نتونستم تگت کنم برو تایپیک این خانوم awaaaa

دیر رسیدم بنظرت خدم این ختمو کامل بردارم بخونم میشه؟

بله حتما جوابه

حاجت من خیلی سخته خدا جوابمو نداده تاحالا خیلی ناامیدم کلی ختم برداشتم تاثیری نداشته اینو امتحان میکنم 😢 میشه هرچی درمورد این ختم میدونین بگین امید پیدا کنم 😔

حاجت من خیلی سخته خدا جوابمو نداده تاحالا خیلی ناامیدم کلی ختم برداشتم تاثیری نداشته اینو امتحان میک ...

کلا این ۳ تا موردی ک داخل ختم بود خیلی ب تنهایی حاجت میده حالا هر ۳ باهم ک خیلی بهتره 

نمیدونم حاجتت چیه امیدوارم یه چیز محال و عجیب غریب نخوای ک نشه 

کلا این ۳ تا موردی ک داخل ختم بود خیلی ب تنهایی حاجت میده حالا هر ۳ باهم ک خیلی بهتره نمیدونم حاجتت ...

مرسی اجی