2777
2789
عنوان

سر غذا با شوهرم دعوام میشه😂😬😞

829 بازدید | 45 پست

خانما میشه راهنماییم کنید

اول یه توضیح در مورد خودم بدم

من شاغلم ساعت هشت صبح میرم ساعت شیش عصر برمیگردم گاهی اوقات تا نه شب هم مجبورم بمونم سر کار

شوهرمم شاغله ولی ساعت کاریش نصف منه

من به علت ساعت کار زیاد و خستگی ناشی از کار شاید هفته ی سه روز بتونم غذا درست کنم و بعضی وقتا هم شوهرم غذا میذاره 

ولی مشکلم اینجاست که هر وقت که دعوامون میشه شوهرم سرم منت میذاره و دیگه کمک نمیکنه 

البته من میدونم که اونم خسته میشه ولی حتی قبول نمیکنه یه روزایی از بیرون غذا بگیریم میگه بهداشتی نیست 

الانم بچه دار شدم تو مرخصی زایمانم ولی بعد از مرخصی مجدد باید برم سرکار و این مشکل چند برابر میشه

بگید چیکار کنم و حق با کیه 

البته چند تا اختلاف دیگه هم دارم باهاش که اگه حوصله دارید تعریف کنم 

خب ساعت کاریت خیلی زیاده،به هیچ چیز زندگیت نمیرسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ک بچه دار هم شدی با تایم کاری زیاد نظر من اینکه بمون خونه ب بچه و زندگیت برس و خانومی کن

حقوق خودش زیاد جالب نیست اگه درآمد من نباشه دیگه نمیتونیم تو زندگی رشد کنیم ولی وقتی دعوامون میشه میگه تو درآمدت رو واسه خودت تبدیل به سرمایه کردی واسه خودت کار کردی 

بنظرم نباید بری سره کار بخصوص که که شوهرتم که درکت نمیکنه و این که نری سره کار بمونی خونه بهتره منت هم نمیزارع ..اصلا کار کردنت مهم بود براش در هر شرایط درکت میکرد معلوم حقوق شما بیشتر از شوهرته با این تایمه کارت تو شوهر نکردی قشنگ معلومه شوهرت شوهر کرده 😑😑