2777
2789
عنوان

بنظرتون خواهر شوهر بازی دراوردم😁

933 بازدید | 26 پست

من 1 هفته اس ازدواج کردن و برادرم 1 هفته هست نامزد (عقد نه فقط حلقه نشون ) هرروز 24 ساعته کنار همن پلی همسر من 24 ساعت سر کاره این هفته ای کل ساعتی باهم تنها بودیم 1 ساعت بود همش 

قرار شد باهم بریم با پدر و مادرمون بیرون شهر تفریح 

مامانم مبخاستم اون دو پدر تنها باشن گفتم نه تازه عروس ماییم میخایم تنها باشیم اکر مبشه نصف مسیر با اونا باشین 

نمیخاستم اذیتشون کنم پدر و مادرمو یا دختره رو پلی خوب لحظه ای نمیزارن تنها باشیم پلي اونا که هنوز محرم نیستن میزارن یکم حس کردم نیاز توجه به همسرم دارم  ناگفته نماند ازدواج ما همون عقد عست نیست بگیم که خونه جدا هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آلان بنظرم حسودی کردی 

دیگه مشکلی نمیبینم 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

چی میگی تو‌ زبون بسته؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خودت فهمیدی چی گفتی😐

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خودت فهمیدی چی نوشتی ؟؟به علائم نگارشی هم که ظاهرا اعتقادی نداری

قشنگم میتونی با احترام بیشتری بگی 

من مثل تاپیک های دیگه لفت نمیدم همرو داخل تند مینویسم این وسط کیبوردم ویرایش میکنه 

قشنگم میتونی با احترام بیشتری بگی من مثل تاپیک های دیگه لفت نمیدم همرو داخل تند مینویسم این وسط کیبو ...

ویرایش کیبوردت و از ستینگ ببند

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...