2777
2789
عنوان

بنظرتون خواهر شوهر بازی دراوردم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 26 پست

خب بابات با شما میومد مامانت با اونا اینجوری بهتر بود هر دو ناراحت میشی تا یکی ناراحت بشع 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستن با شما بیان که برادرت و نامزدت تنها برن راحت باشن بعد شما گفتی که لطفا نصف مسیر با اونا بری ...

اره دقیقا 

چون ما که زنو شوهریم نمیزارن تنها باشیم من این مدت عقده اینگه جلو بشینم دارم  گفتم بیشتر باهم بیرون هستن همین اون روز رو با دختره برن 

چی میگی تو‌ زبون بسته؟

🤣🤣🤣🤣

والا نصف متنش پلی پلی خب درست بنویس ماعم بفهمیم

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

کاشکی اینقدر عشق به دین دارید احترام به بقیه هم بزارید مگه من حیونم میگید زبون بسته؟ خودم فهمیدم بد ...

چه بی ربط حرف میزنی،

این فانه

خیلیای دیگه هم فهمیدن ،جنبه نداری تاپیک نزن

تا فرتی یه کامنت میبینن ربطش میدن به دین

بی جنبه

تو که دین داری یه ذره اخلاق داشته باش

اه

میرم از تاپیکت 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه بی ربط حرف میزنی،این فانهخیلیای دیگه هم فهمیدن ،جنبه نداری تاپیک نزنتا فرتی یه کامنت میبینن ربطش ...

من غریبه دوست ندارم یکی بی احترام بهم بگه زبون بسته تاپیک بی ربط دوست ندارم حتما تشریف ببرید

اره دقیقا چون ما که زنو شوهریم نمیزارن تنها باشیم من این مدت عقده اینگه جلو بشینم دارم گفتم بیشتر ب ...

نه عزیزم خوب کردی 

از این به بعدم متوجهشون کن زندگیت نیاز به حریم خصوصی دااره

اره دقیقا چون ما که زنو شوهریم نمیزارن تنها باشیم من این مدت عقده اینگه جلو بشینم دارم گفتم بیشتر ب ...

نه بابا خوب گفتی ...خودشون باید به عقلشون میرسید که شما زن و شوهرین و نیاز به خلوت دارین...به نظرم میگفتی کلا با اونا برن ...