2777
2789
عنوان

شامپو رنگ مو گرفتم بیاین

101 بازدید | 8 پست

اینو خریدم ب عنوان بنفش 

ولی تو نت الان دیدم زده صورمه ایه این شماره 

بداشتین  از یان ؟ خوشرنگه؟

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوست دارم موهامو سرمه ای کنم به نظرم خیلی قشنگه بعنوان رنگ فانتزی 

الان قرمز کردم کمتر شده رنگش قشنگتر شده 

مارال فیوژن کالر رنگ ۶.۶۹۹ ردولوت

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

وای شامپو رنگ تونیکا عالیه من خودم سرخابیشو دارم خیلی خوبه

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

این رنگی که شما داریم خوشرنگه ها

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

وای شامپو رنگ تونیکا عالیه من خودم سرخابیشو دارم خیلی خوبه

سلام عزیزم چجوری استفاده میکنی ؟ 

روش نوشته مو‌رو ابکشی کنین بعد بزنین 

من موهای جلو صورنم دکلره هست زدم ولی اصلا انگار سفیددشده رنکی نیس 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

سلام عزیزم چجوری استفاده میکنی ؟ روش نوشته مو‌رو ابکشی کنین بعد بزنین من موهای جلو صورنم دکلره هست ز ...

ببین باید موهاتو دسته دسته جدا کنی بعد یکم شامپو بریزی کف دستت بمالی به اونجاهایی که دکلره داره بعد تا ۲۰ دقیقه باید بشینی نباید بزاری آب به موهات بخوره اونجوری رنگ نمیگیره بعد یه ربع بیست دقیقه میتونی موهاتو بشوری

ببین باید موهاتو دسته دسته جدا کنی بعد یکم شامپو بریزی کف دستت بمالی به اونجاهایی که دکلره داره بعد ...

من خیس کردم اول موهامو بعد زدم 

حالا پفعه ی دگ خشک میزنم 

مرسی عزیژم