2777
2789

یکیشون ی دختره سلیطه و بی منطق

یکیشونم ی پسره دهن لق و آشغال

منم ک کینه شتری

نگید چیشده ک دشمن شدی باهاشون🙂 داستان طولانیه

پسره هم دوس پسرم نبوده

3 سال وقت دارم واسه انتقام گرفتن چه ایده هایی دارین ک قشنگ بچزونشمون؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخ پسره رو با اکانت و عکس فیک بزن عاشقش کن بعد ولش کنبا دختره هم هیمنکارو کن😂

خدا خفت نکنه😂😂😂😂😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

انتقام گرفتن😕ملت چ توهمات فانتزی دارن اوکی اگ مارو نمیکشی یه کامنت بزاریم

فقط ی چیزی از اینستا یاد گرفتین طوطی وار میگینا

توهم فانتزی چیه بهم ظلم کردن منم باید جوابشونو بدم

میخ بذار رو صندلیشون😂

😂نه باید ی درس عبرتی بدم ک تا عمر دارن یادشون نره

تو کینه ای هستی تو نقشه بکش یاد ما هم بده

کینه ای ام ولی فعلا ایده ندارم😐چ ربطی ب هم دارن این 2تا

فقط ی چیزی از اینستا یاد گرفتین طوطی وار میگیناتوهم فانتزی چیه بهم ظلم کردن منم باید جوابشونو بدم

مث اینکه تو. خیلی تواینستا میچرخی که توهم. فانتزی رو ازاون جایادگرفتی وگرنه لفظشم برا ماقدیمیه 

باش برو جواب بده 😕

مث اینکه تو. خیلی تواینستا میچرخی که توهم. فانتزی رو ازاون جایادگرفتی وگرنه لفظشم برا ماقدیمیه باش ب ...

من کِی گفتم فانتزی تو گفتی😂😂

قسمت دوم کامنتتو گفتم ی چیزی از اینستا یاد گرفتین. بیخیال

کینه ای ام ولی فعلا ایده ندارم😐چ ربطی ب هم دارن این 2تا

ربطش رو نمیدونی

آدمی که کینه ای نیست بلد نیست برای کسی نقشه بکشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ربطش رو نمیدونیآدمی که کینه ای نیست بلد نیست برای کسی نقشه بکشه

چرا بلدم منتها حال فکر کردن ندارم😂

چرا بلدم منتها حال فکر کردن ندارم😂

عجله نکن سه سال وقت داری 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عجله نکن سه سال وقت داری

ببین موقعیت هایی ک یهویی پیش میاد واسه انتقام خوبن منتها باید صبور باشم. منم ک عجول😐تا انتقام نگیرم آروم نمیگیگیرم😂