2777
2789

؟ 

نه اعصاب خونه موندن رو دارم نه روحیه خوابگاه رفتن دارم خل میشم

اینم بگم ک کنکوری نیستم دانشجو ام

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

نه اصلامن هر روز دعوا داشتم

حتی توی اتاق های خلوت تر مثلا 4 نفره بازم نمیشه؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن حقیقت من خوابگاهی نبود شهر خودم بود ولی با بچه ها ک میرفتیم میگفت سروصدا زیاد ولی از ترم ۳ میتونی اتاق ۲ نفره بگیری

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
ن حقیقت من خوابگاهی نبود شهر خودم بود ولی با بچه ها ک میرفتیم میگفت سروصدا زیاد ولی از ترم ۳ میتونی ...

جدی؟ منم ترم 3 ام ولی دانشگاهم ازاده. اتاق 2 نفره میدن؟ هزینش مهم نیس

نه فرقی ندارهاخرش یه بیشعور پیدا میشهمن هم توی ۴نفره بودم هم ۶نفره

من آزاد تهران میخونم احتمالا اکثرشون مال شهرستانای تهرانن از جای دور نیستن منظورم اینه ک اختلاف فرهنگی کمتره

بازم ب مشکل میخورم؟ 

بستگی به هم اتاقیات داره

من آزاد تهران میخونم احتمالا اکثرشون مال شهرستانای تهرانن از جای دور نیستن منظورم اینه ک اختلاف فرهنگی کمتره

بازم ب مشکل میخورم؟ 

من آزاد تهران میخونم احتمالا اکثرشون مال شهرستانای تهرانن از جای دور نیستن منظورم اینه ک اختلاف فرهن ...

فکر نکنم ما چن تا بودیم از جاهای مختلف اما خب از همون اول با هم کنار اومدیم رعایت همو کردیم همه چی اوکی بود

فکر نکنم ما چن تا بودیم از جاهای مختلف اما خب از همون اول با هم کنار اومدیم رعایت همو کردیم همه چی ا ...

خیلی دوس دارم برم ببینم چجوریه میترسم برم بدتر اعصابم خورد شه