شوهرم انقد چاقه یه لباس تو بازار اندازش پیدا نمیشه فردا شب جایی دعوتیم لباس ۴ ایکس لارح براش خریدم باز پوشیده کوچیکه براش. همیشه هم آشغال و کهنه می پوشه بعد خودش میگه من خوبم. کفری میشم از دست خودش و اعتماد به نفسش. شکم گنده ش باعث میشه تو رابطه هیچی حس نکنم ولی یه قدم هم برنمیداره برای لاغری آه آه. اون ۱۲۵ هست من ۶۸
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
بگو همون لباس رو تن کنه دکمه اش رو باز بزارع و از زیر تیشرت تن کنه
برای لاغری ازش تعریف کن بگو یکم لاغر شدی بعد قرار پیاده روی بزار
غذا کم درست کن تا کم بخوره
ب جای غذا میوه بده بخوره
و هی از لاغر شدنش تعریف کن
سرخ کردنی رو کم کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
احتمالأ قدس کوتاه چون شوهر منم همین قدرع وزنش ولی چون قد بلنده دیده نمیشه و داده ب قدش و کسی باورش نمیشه این باشه وزنش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وا قدش بلنده وزنش خوبه دیگه یا قدشو دروغ گفته یا وزنشو
خودت چندی