2777
2789
عنوان

شوهر بدهیکل

777 بازدید | 36 پست

شوهرم انقد چاقه یه لباس تو بازار اندازش پیدا نمیشه فردا شب جایی دعوتیم لباس ۴ ایکس لارح براش خریدم باز پوشیده کوچیکه براش. همیشه هم آشغال و کهنه می پوشه بعد خودش میگه من خوبم. کفری میشم از دست خودش و اعتماد به نفسش. شکم گنده ش باعث میشه تو رابطه هیچی حس نکنم ولی یه قدم هم برنمی‌داره برای لاغری آه آه. اون ۱۲۵ هست من ۶۸

چی کارش کنم آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش چنده

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بگو همون لباس رو تن کنه دکمه اش رو باز بزارع و از زیر تیشرت تن کنه

برای لاغری ازش تعریف کن بگو یکم لاغر شدی بعد قرار پیاده روی بزار 

غذا کم درست کن تا کم بخوره 

ب جای غذا میوه بده بخوره 

و هی از لاغر شدنش تعریف کن

سرخ کردنی رو کم کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوهر من 118ولی اصلا شکم نداره ورزشکاره 

4ایکس میپوشه بعضی وقتام۶ایکس 

بازارم هیچی ن به پاش پیدا میشه ن به تنش 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

احتمالأ قدس کوتاه چون شوهر منم همین  قدرع وزنش ولی چون قد بلنده دیده نمیشه و داده ب قدش و کسی باورش نمیشه این باشه وزنش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
۱۹۶

وا قدش بلنده وزنش خوبه دیگه یا قدشو دروغ گفته یا وزنشو

خودت چندی