2777
2789
عنوان

شوهر بدهیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 36 پست
شوهر من 118ولی اصلا شکم نداره ورزشکاره 4ایکس میپوشه بعضی وقتام۶ایکس بازارم هیچی ن به پاش پیدا میشه ن ...

مثل شوهر من اصلا بهش نمیاد قدش بلنده شکم ندارع ولی وزنش بالاست سه ایکس لارج تن می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغم کجا بود قد ۱۹۶ وزن ۱۲۵ برای این قد وزن ایده آل ۱۰۰ هست شکم داره شکممممممم

بگو بره باشگاه فهمیدم از اون استخون ریزاست ک چاق میشن میدن به شکم 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مثل شوهر من اصلا بهش نمیاد قدش بلنده شکم ندارع ولی وزنش بالاست سه ایکس لارج تن می‌کنه

اگه شکم نداشت و تیریپ ورزشکاری بود که عاشقش میشدم یعنی اصن برا همین زنش شدم گفتم می‌ره ورزش هیکل میسازع خفن میشه

ارع قد بلند. چهارشونه. اسخون درشت معمولن شکم ندارن و وزنشون بهشون نمیاد

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

عزیزم خودت کمکش کن عتماد به نفسش رو ببر بالا اگه شرایطش رو بفرستش باشگاه.غذای رژیمی براش درست کن س ...

انقد گفتم و همراهی کردم خسته شدم. خودش باید خواسته باشه الان همه ملت میرم اسلیو می کنن پلی شوهر من از خوردن یه قرص سرماخوردگی هم می‌ترسه چه برسه این عمل سنگین.

محاله قدش ۱۹۶باشه و رابطه هیچی حس نکنی😉

این فقط یه شایعه است باور نکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.