2777
2789

بعد ب خاطر عوارض که داره من بهش گفتم دیگه نخوره 

و تقریبا یه ساله نخورده 

الان ب شدت لاغره

یه مدتیه استخون درد داره ،متخصص ارتوپد هم رفتن گفته خارپاشنه و ساییدگی پا ودیسک کمر و گردن بعد دارو نوشتن

بیشتر ناراحتی مامانم ب خاطر لاغریشه فقط اون قرص دگزا تپلش می‌کنه 

راهکاری دارین چ قرصی دارویی مصرف کنه وزن اضافه بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم دردایی که گرفتن از عوارض دگزاس. 

توی خیلی از کشورا دگزا و بتا ممنوعه. 

مادرتونو ببرید طب سنتی حاذق . طبعشونو عوض کنن. اوصولی و تمیز تپل بشن. نه اینکه هزار درد بندازن به جونشون

تموم دردایی که گرفتن از عوارض دگزاس. توی خیلی از کشورا دگزا و بتا ممنوعه. مادرتونو ببرید طب سنتی حاذ ...

اره متاسفانه مامانم دمنوش و عرقیجات نمیخوره قبلا عطاری یه معجون براش داده فایده نداش راه حل فقط اون قرص بوده براش

اره متاسفانه مامانم دمنوش و عرقیجات نمیخوره قبلا عطاری یه معجون براش داده فایده نداش راه حل فقط اون ...

ببین گفتم حکیم حاذق نگفتم عطاری. 

گفتم طب سنتی طبع مادرتونو عوض کنه. که این بین ۳ تا ۶ ماه زمانبر. و یسری دارو گیاهی و برنامه غذایی میدن.  اما کم خونی خیلی چیزا برطرف میشه و طرف سرخ و سفید تپل میشه. 

نه که ورم کنه و بعدم پیسسسس بادش خالی بشه و استخونها و کلیه هاش بر باد برن

اره منم پف کرده بودمولی خب وزنم ۴۰ بود..الان ۵۲ راضیمولی همچنان دوسدارم بیشتر شمراسیب ، سیپرو داره ع ...

خواب آور نیس شربت راسیپ؟

چی بگم خواهر منم ب مامانم رفتم لاغرم بیشتر ب خاطر اینکه عصبی هستیم و همه چیو جدی میگیریم بحث های الکی و پوچ