بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ما از زمانی که من چشمو باز کردم داریم ولی هر کانال و برنامه ای نمیبینیم AtvShowFoxTv8StarKanal Dفقط ...
Muge anli رو خیلی دوست دارم
کلا پرونده های جنایی رو اکثرا کار میکنه
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ماهواره نداریم همه رو دانلود میکنم شربت زغال اخته چشم چران عمارت داستان یک شب دروغ ادمک سمت چپ قلبم منو بشنو عشق منطق انتقام مرا پنهان کن اتاق بغلی و غیره رو همه رو دیدم و میبینم البته فقط خودم همسری و بچه ها صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ذاتا خوششون هم نمیاد
"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم" - متاهل و متعهد💙🌱
آره جدا از برنامش شخصیتشو خیلی دوست دارم یه بار میگفت من برای بعد مرگ خودم کاملا مراسممو تا شربتشو ب ...
منم خیلی دوسش دارم حرفاش خیلی به جاست و تلنگر میزنه
هیچ وقت هم ادعای زیادی نداره
خیلی وقت ها حتی از خودش هم انتقاد میکنه
کلا اکیپش آدم حسابین همه