2777
2789
عنوان

سبزی رو من پاک کردم پسرم خورد کرد😍

562 بازدید | 31 پست

از حیاط سبزی چیدم اومد کمک و من پاک کردنی اونم خورد میکرد.

انقدر خورد کرد گفت خسته شدم دیگه😂

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خدا حفظش کنه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم ماشالله اسپند دود کن براش

مرسی.

گفتم خوشحالیم رو به شما ها هم بگم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

چند سالشه بعد اینا را چکار میکنی؟

امسال میره مهد کودک.

میخوام خشک کنم بعدش استفاده کنم.

من با شوید میریزم برا دلمه

خدا حفظش کنه😍

مرسی❤️

خدا بچه های همه رو حفظ کنه

امسال میره مهد کودک.میخوام خشک کنم بعدش استفاده کنم.من با شوید میریزم برا دلمه

یعنی همینطوری ریز میشوری

انشاالله به سلامتی چه مادر با حوصله ای من هیچ وقت نمیزاشتم پسرم دست بزنه

یعنی همینطوری ریز میشوریانشاالله به سلامتی چه مادر با حوصله ای من هیچ وقت نمیزاشتم پسرم دست بزنه

اره اولش خیس میکنم بعدش آبکش میکنم و روی دستمال خشک میکنم.

منم قبلا نمیذاشتم اما وقتی میبینم سرگرم میشه میگم هم کمکه هم یه چیزی یاد میگیره

افرین بهش خداحفظش کنه عزیزم

ممنونم.

یکدفعه خودش گفت کمک میکنم فک نمیکردم اصلا بلد باشه اخه اصلا بهش کار نمیدم.

ولی میبینم که خیلی اشتباه میکنم