2777
2789
عنوان

عفونت ریه در کودک

1837 بازدید | 63 پست

سلام کیا بچشون عفونت ریه گرفته بعد چند وقت خوب شده..من بچم سرماخورده بود دکتر هم بردم ولی خوب نمیشد آخرین دکتر ک بردم گفت ریه اش عفونت کرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من دپ بار ریه هاش عفونت کرد خیلی ضعیف بود اولین بار بستری شد که سفتریاکسون براش تزریق شد پنج روز هر ۱۲ ساعت ، بار دوم هم آمپی سیلین هر ۱۲ ساعت تا سه روز تزریق کردیم تو خونه 

دختر من دپ بار ریه هاش عفونت کرد خیلی ضعیف بود اولین بار بستری شد که سفتریاکسون براش تزریق شد پنج رو ...

به بچه ی من فقط شربت و یسری چرک خشک کن میدن..کاش آمپول میدادن خسته شدم

بعد تزریق حالش خوب شد؟

اره همون امپول اول رو که تزریق کردیم انگار بچه ازین رو به اون رو شد حالش خوب شد خداروشکر ، ببرش پیش متخصص کودکان یا هم بیمارستان کودکان شهرتون ، بقیه دکترا احتیاط میکنن تجویز نمیکنن 

آره شکر خدا هی ادامه دلشت هی ادامه داشت مریضیش بهد بستری شد خوب شد شکر خدا داروهای تزریقی قویترن

منم الان یکماهه درگیرم..همش انگار خوب میشه دوباره حالت سرماخوردگی داره..خداروشکر امیدوارم سالم و سلامت باشید

اره همون امپول اول رو که تزریق کردیم انگار بچه ازین رو به اون رو شد حالش خوب شد خداروشکر ، ببرش پیش ...

این چهارمین متخصص کودکان شهرمون هست ک بردمش.خداروشکر ان شاءالله سالم وسلامت باشید

پسر من هم چند وقت تقریبا سه ماه سرفه خلط دار داشت هربار دکتر می بردم می گفت مشکلی نداره بعد دوباره سرما خوردگی گرفت بردم دکتر گفت ریه هاش عفونت کرده اول براش دارو نوشت بعد دوباره گفت تند تند نفس میکشه باید بستری بشه دیگه بستری شد ۵ روز الان خوبه خدا شکر سعی کن ببری بستریش کنی گناه داره واقعا اذیت می شند