2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه بار یکی پرسیده بود ازدواج  فلان قوم با یه قوم دیگه چطور میشه 

من گفتم ترکیب سمی میشه  چون فرهنگا متفاوته 

یکی اومد ریپلای کرد کلی فحش داد گفت نژاد پرست و پایینشم نی نی یارارو تگ کرد و من تعلیق دائم شدم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

هر كي فحش داد بايد جوابشو بدين تو دلتون نمونه 

منتظر تاثير گزارش نباشيد چون عقلشون نميرسه ممكنه خودتون رو ك فحش خوردين تعليق كنن حداقل جوابشو بدي دلت خنك شه تعليق بشي فشارش كمتر

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

هر كي فحش داد بايد جوابشو بدين تو دلتون نمونه منتظر تاثير گزارش نباشيد چون عقلشون نميرسه ممكنه خود ...

اخه بعضیا هستن فحش میدن پاک میکنن و تو اون لحظه عقلت نمیرسه اسکرین بگیری  

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

@گورباخر  

سلام

تاپیک جالبیه.

بیایین بخونین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بنظرم جداي از اين موضوع از طرف خودشون ي عده مث ني ني يار از طرف سايت  هستن ميان تاپيك الكي مينويسن تا ما بيايم بحث كنيم كامنت بنويسيم توليد محتوا كنيم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره