2777
2789

من خودم اعتماد به نفس نداشتم اصلااااا . و حتی در موردش تاپیک هم زدم که راهنماییم کنن ولی خب تاثیری نداشت روم. من اعتماد به نفسم از اول تابستان تا الان از صفر شده ۷۰ و کم کم دارم روش کار میکنم تا بهتر شه. 

و اینو بدون که باید تصمیم جدی داشته باشی برای تقویتش . 

من مرحله به مرحله برات توضیح میدم 

اول از همه تاریخ امروز رو یاد داشت کن که روز مهمیه. و هر سال یه بار این روز رو جشن بگیر با خودت 

۱. اگه خود ار.ضایی یا فیلم مستهجن میبینی قطع کن . چون ناخودآگاه تاثیر بد روی تو می‌ذاره و میبینی میگی وای بدن من این شکلی نیست من خودمو دوست ندارم کاش موهای منم اینطوری بود کاش منم خوشگل بودم و ....

۲. خودت رو با افراد مجازی مقایسه نکن . کسایی که تو تیک تاک و اینستا پست میذارن و ... چون هشتاد درصدشون فیل.تر دارن . ۱۹ درصدشون آرایش. و ۱ درصد واقعا زیبا هستند .

۳. برو روی کاغذ کار های که بلدی هنر ورزش آشپزی شغل خوب موقعیت تحصیلی خوب جایی از ذهن و بدنت که دوستش داری هر چییی به ذهنت میرسه رو بنویس. و بابتش از خودت تشکر کن و شکرگذاری کن.(خواهشاً نگو هیچی از خودت رو دوست نداری چون می‌دونم ته دلت حتما یه چیزی هست ،)

۴ . اگر افسردگی ، حمله پانیک و دیگر مشکلات روحی داری درمانی کن (یا با تراپی یا هم میتونی در دو مورد اولی که گفتم از خودم کمک بگیری چون خودم اینا رو داشتم و تقریبا شکستش دادم . )

۵ . یه واقعیت رو باید بدونی اونم اینه که ، تمام استاندارد های زیبایی توسط پزشکان زیبایی و مردم احمق و افراد بزرگ و مافیا ها طراحی شده تا تو به جای اینکه خودت رو دوست داشته باشی و به کار های مهم تر برسی ، بشینی با خودت هی فکر کنی و هی از خودت متنفر تر بشی و بری عمل کنی و پول عمل برسه به همون پزشک ها و مافیا ها . که الان که خانم ها نود درصد اعتماد به نفس ندارن فکر میکنن با عمل دماغ خوشگل میشن بعد میرم دماغشون رو عمل میکنن، یه عده اعتماد به نفسشون بهتر میشه دست از عمل کردن سایر اجزای بدن برمیدارن امااا ، یه عده بیشترشون بازم از خودشون راضی نیستن و میرن جاهای دیگه رو هم عمل میکنن و این کار ها ادامه داره . باید بفهمی که هر انسانی خوشگله با هر شرایطی هر وزنی هر دماغی و....

۶. . یه چیز دیگه که باید بفهمی اینه که به جای اینکه انرژی و وقت رو بذاری رو کفر کردن و بد تر کردن حال روحیت و جسمیت ، میتونی کار های مفید انجام بدی و موفق تر بشی . 

۷ . اگر اعتماد به نفست به خاطر چیز های حل شدنی مثل جوش و چاقی و اخلاق و درس و تحصیل و ... کمه میتونی با رژیم گرفتن کتاب های روانشناسی. و تلاش زیاد در درس و... خودت رو بهتر کنی (ولی اینو بدون که هر انسان با هر اندام و پوستی خیلی خوشگله )

۸. . اگر به خاطر جنس مخالف که درخواستت رو رد کرده یا، تو روش کراشی ، ولی اون تو رو دوست نداره، اعتماد به نفست کم هست باید بدونی که هیچ کس ارزش اینو نداره که عشق به خودت رو ،به خاطر اون شخص کمتر کنی. و باید بدونی چیزی رو از دست ندادی و چیزی که تو این دنیا زیاده جنس مخالفه و تو میتونی با یکی دیگه که قدر تو رو بدونه وارد رابطه شی

۹ . باید به یه نفر مهم و صمیمی از زندگیت قول بدی که هیچ وقت در هیچ شرایطی با خودت بد رفتاری نمیکنی و از خودت ایراد نمی‌گیری و همیشه با خودت بهترین رفتار رو قرارم داشته باشی)

۱۰ .. هیچ وقت قانون های بالا رو نشکن.

.

.

****من در شرایطی بودم که وقتی در آینه نگاه میکردم شروع به گریه و کفر و... افسردگی حاد به خاطر بعضی مسائل داشتم تا حد خودکشی رفتم و خودکشی ناموفق داشتم اما افسردگیم رو شکست دادم . حمله پانیک داشتم و خیییییلی زود زود این اتفاق میفتاد الان تقریبا کمتر شده و خودم درمانش کردم و خودم و خدا اینکار رو انجام دادیم و تراپی نرفتم .

امیدوارم این مطالب کمکت کرده باشه و اگه تا اینجا خوندی لطفا بگو که بهت کمک کرد یا نه و اگه سوال داشتی بپرس

..........................................................................................................................................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مطالب خوبی بودمن یه بدی که دارم خودمو مقایسه می کنم همش فک می کنم خیلی کم حرفم و دوستی ندارمبا ...

ممنونم که با کامنت گذاشتن بهم انرژی دادی.

خب برای مقایسه با دیگران باید دقت کنی که هر شخصی چیز های بد زندگیش رو نشون نمیده و تو فقط داری از ظاهر میبینیشون و فکر می‌کنی خیلی از تو بهترن ولی باید بفهمی که شاید اون هم حسرت زندگی تو رو داره و فقط بازیگری حال خوب رو در میاره. 

و اینکه تو ساکت و کم حرفی نشان دهنده ایکیو بالای شماست و شما توانایی موفق شدن تو خیلی از زمینه ها رو داری چون گزاف نمیگی و عین سخنان عالمانی مثل سعدی و .. هستی و میتونی با تنهاییت چیز های بسیار بزرگی خلق کنی. 

اگر میخوای اجتماعی تر بشی بهتره اضطراب اجتماعیت رو برطرف کنی و وقتی کاری انجام میدی یا حرفی میگی نترسی بقیه چه فکری میکنن چون هیچ کس در مورد اون کار بعد از بیست دقیقه فکر نمیکنه و همه یادشون می‌ره تا حدودی، پس خودت رو به خاطر اون اذیت نکن و بگو من قوی هستم و حرف بزن با اعتماد به نفس .

..........................................................................................................................................
گزینه یک رو نفهمیدم ادم میتونه خودش رو هم با آدمای یه فیلم سینمایی هم مقایسه کنه

درسته . ولی خود.ارضایی و .. باعث میشه انرژی زیادی از دست بدی و پور.ن باعث میشه که تصور اشتباهی از رابطه به دست بیاری . چون چیزی که اونجا نشون میدم با رابطه واقعی فرق داره مطمئنا(خودم رابطه نداشتم و این حرف یکی از دوستان متاهل من هست که خیلی منو راهنمایی کردن)

مسئله اینجاست چیزی برا گفتن ندارم😅

۱. اگر در جمعی نظری میپرسن نظرت رو رک و رو راست و مودبانه بیان کنید

۲. وقتی بقیه خاطره تعریف میکنن شما هم خاطره بگید .

۳. اگر دیدی کسی به کمک نیاز داره برو کمکش کن.

۴. اگه بقیه دارن چیز های با مزه تعریف میکنم چیز با مزه ای به دهنتون رسیده بگید .

۵ . تو خیابون به افراد مختلف لبخند بزنید (حتی اگه اونا به شما چپ چپ نگاه کنن . )

و ...

کم کم میبینین که اجتماعی تر شدین 

عزیزم کااااش یه گروه برنی روبیکا بیایم در مورد این مشکلات تبادل کنیم

راستش روبیکا ندارم عزیزم 

درسته . ولی خود.ارضایی و .. باعث میشه انرژی زیادی از دست بدی و پور.ن باعث میشه که تصور اشتباهی از را ...

عزیزم من که اینکارو نمیکنم فقط واسم سوال بو 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡