2777
2789
عنوان

چرا خدا انقد از من بدش میاد

114 بازدید | 15 پست

تا الان هر جور جنگیدم تو این لجن دست و پا زدم ولی دیگه اینو فهمیدم با خدا نمیشه جنگید خدا منو برای عذاب افرید منو برای درد افرید حتی کسی که حرف از عدالت میزنه تو کاراش ذره ای از عدالت دیده نمیشه نه برا من برای خیلیا 

من دیگه از تموم ارزو هام دست کشیدم یه قبر برای همه ارزوهای من کافیه

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

دقیقا موافقم فرق میزاره بین بندگانش و عدالت هم مطلقا نداره

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

دقیقا موافقم فرق میزاره بین بندگانش و عدالت هم مطلقا نداره

کاش حداقل انقد حرف از عدالت نزنه بخدا خنده داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ولی اگه خدا به دادم نمیرسید خیلی بدبخت تر بودم اینجوری نگو خدا هیچ وقت با بنده هاش دشمنی نمیگه مگه نه اگه دوسمون نداشت باهامون تعارف داشت که نگه؟یا ترسی ازمون داشت؟

من خودم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ولی اگه خدا به دادم نمیرسید خیلی بدبخت تر بودم اینجوری نگو خدا هیچ ...

ولی میدونی من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم هر چیزی که گفتم میخوامو نداد هر چی که گفتم توروخدا این نه همونه داد😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَٰكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ»

فعلا که ظلم کرده

من خودم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم ولی اگه خدا به دادم نمیرسید خیلی بدبخت تر بودم اینجوری نگو خدا هیچ ...

منکه هر روز بدبخت تر از دیروز درسته یه جاهایی هوامو داشت ولی چرا باید این کارو کنه که بعدش هوامو بخاد داشته باشه😂😂

ولی میدونی من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم هر چیزی که گفتم میخوامو نداد هر چی که گفتم توروخدا این نه ...

وای دقیقا چیزایی که از ته دل براش گرایه کردم ارزو کردمم نداد💔

ربما یساق الیک قدر خیر من احلامک:چه بسا اینکه خدا تقدیری فراتر از اروزهایت رو به تو خواهد رساند(تو ف ...

میشه تاپیکو گزارش بزنی

میشه تاپیکو گزارش بزنی

باشه ولی هیچ وقت ناامید نشو من خودمم از سال ۹۶ دنبال یه چیزی بودم و نمید و آین اواخر شرایط طوری پیشرفت که گفتم دیگه ابدا نمیشه و هر کس می دید میگفت ولی الان کم کم داره اونی میشه که من می خواستم تازه بهتر از شرایط قبل.پس از خدا و حکمتش ناامید نشو صبور باش و سعی کن حداقل امکان از فرمان های خدا پیروی کنی تا کارهایت رو آسان کند.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷

ولی میدونی من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم هر چیزی که گفتم میخوامو نداد هر چی که گفتم توروخدا این نه ...

باید واسه آرزو هات تلاش کنی شاید بارها شکست بخوری من خودم تو وحشتناک ترین حالت ممکن درس خوندم دو سال کنکور دادم تهش فرهنگیان قبول شدم الانم وضیعیت آنچنان خوبی ندارم ولی شکر از هیچی بهتره فقط خدا کمکم کرد تا قبول شدم