2777
2789
صورت چاق که خیلیی خوبه قشنگه شادابه. میتونی عمل بوکال فت انجام بدی و چربی های صورتو از بین ببریران ه ...

استخونی دوست دارم 

بنظرم مرد جذاب توپره زن جذاب اسکینی 

البته قد و وزنم ریزه است فقط صورت و رونای بزرگ دوست ندارم

الان چاق شدی یا کلا بودی از قبلمیتونی رژیم بگیری صورت سریع لاغر میشه

نه چاق نبودم، من ۶۲ کیلو بودم ثابت تا سی سالگی، الان فقط نمیدونم چرا نترکیدم هنوز، صورتم اصلا چاق نشده که لاغر بشه، 

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره دیدم چونه دراز میشن دخترا واقعا خیلی بد و ترسناکه هم زاویه فک با ژل هم چونه

😂😂بعد یه عالمه غبغب هم مثل بوغلمون پشت اون چانه دراز دیده میشه 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

باشگاه میرفتی؟باشگاه چی ثبت نام کنمچقدر طول می‌کشه لاغر بشه رونام

باشگا ک رزمی میرم مث تی ار ایکس اینا نیس ک واسه چربیسوزی باشه ولی خب تمرسنامون سنگینه خیلی تو رژیم و چربی سوزی کمکم میکنه خب شما بستگی ب سن هم داره خب هرچی سنت بیشتر باشه یا کلی بگم بالای ۱۸ سال ب بعد چربی ها سفت تر میشن دیرتر میشه ابشون کرد خب من ۱۵ سالمه چربیام زودتر اب میشه

حتمانم نیاز نی باشگا بری تو خونه ورزش کن تو تغذیت هم یسری نکاتو رعایت کنی شکمت لاغر میشه واسه رون هم کلا باید رژیم بگیری تا با لاغرشدن بدنت رونت هم لاغر بشه ولی من رونام فرمش گرده چربی هم داره دیگه بدتر ولی خیلی تونستم لاغر کنم چون من تقریبا دوسال پیش ۷۲ کیلو بودم الان ۵۷ کیلوعم ( با ریزه خاری و اون وسط هی خوراکی های کالری دار هوس کنم بخورم وگرنه زودتر از ۲سال لاغر میشدم) هنوزم رژیمم و باید لاغرتر شم سوالی داری میخای بپرس