2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل سرچ کن ولی همه ش نیاز نیست اگه لیستشو داشتی من می گفتم چیارو نگیر😅

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

جز پوشک و لباس و یک پتو واقعا چیزی واجب به اون معنای واجب نیست ، سه تا بچه بزرگ کردم بعضی چیزای سیسمونی هررررگز استفاده نشد یا در حد ۱ ۲ ماه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
کالسکه،تخت ،یه دست رختخواب برا رو زمین،ساک و چند دست لباس،تشت برا حموم ،آغوشی .همینا دیگه با این قیم ...

وای نه خیلی گرونه من دیروز یه سرهمی خرید ۵۳۰ تومن حالا حراج بود فکر کنم ۵۰ تومن بخواد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

لباس نوزادی ست حوله مواد بهداشتی پوشک ساک تشت وان حموم کلاه نوزادی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

لباس سایز صفر و یک 

لباس سر همی واسه زمستون و هوای سرد

وسایل حمام و پوشک

وسایل غذا خوری 

قنداق فرنگی

زیر انداز و ساک 

تشک و پتو و بالش بالش مخصوص نوزاد سیسمونی فروشی ها دارن

ناخن گیر و فینگیر 

تجربه ی خودم ، هر چیزی برای چند ماه اول لازم بخر، بقیه رو به مرور ، وقتی لازمه به وقتش برو بخر.

مثلا اسباب بازی برای زیر ۶ ماه فقط ج  ق جقه هستش. اون بخر.

بقیه رو به مرور ، هر وقت لازم بود، رفتین مسافرت و خرید و بیرون بخر.

همینطور لباس هم

وای نه خیلی گرونه من دیروز یه سرهمی خرید ۵۳۰ تومن حالا حراج بود فکر کنم ۵۰ تومن بخواد

نه اونجوریم نیست اگه همینا و متوسط به بالام بخواد بخره همون. ببست میشه ولی کامل بخواد بخره آره تا پنجاهم میره

نه اونجوریم نیست اگه همینا و متوسط به بالام بخواد بخره همون. ببست میشه ولی کامل بخواد بخره آره تا پن ...

کدوم شهری؟

جز پوشک و لباس و یک پتو واقعا چیزی واجب به اون معنای واجب نیست ، سه تا بچه بزرگ کردم بعضی چیزای سیسم ...

بله مایحتاج واقعی نوزاد شیر و پوشکشه بقیه واحب به اون معنا نیستن منتها هر چی امکانات بیشتر باشه بهتره

یکی از آشنا ها ۱ ماه پیش سیسمونی گرفت ۸۰ ملیون 🙂 خوشحالم ک بچه ندارم 🙃

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**