2777
2789
عنوان

پسری ک

101 بازدید | 12 پست

برای ازدواج باهم صحبت کردیم،شغلش کارمند پالایشگاهه،

اما مشکل دوتاس:یکی اینکه من تو شهرمون شاغلم اما اگ قبول کنم باید برم جنوب پیش ایشون

دوم اینکه گفت یه رگه هایی از افسردگی داره،بخاطر طلاق پدرمادرش،و دوساله قرص ضدافسردگی استفاده میکنه و الان داره قرصاشو کم میکنه،دوتا قرص هست با دوز کم میخوره

چ تصمیمی بگیرم؟

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

میتونی کمکش کنی دستشو بگیری و شروعی از نو داشته باشه(افسردگی)

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بهترین راه حل اینه باهم حداقل ۶ ماه نامزد باشید و اشنا بشید و حین این دوران حتما هفته ای ۱ جلسه برید مشاوری قبل ازدواج و اگر ایشون تایید کردن با هم ازدواج کنید 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
به نظر من بهترین راه حل اینه باهم حداقل ۶ ماه نامزد باشید و اشنا بشید و حین این دوران حتما هفته ای ۱ ...

درسته

ازدواج راه دور خیلی بده عزیزم.. من این مورد رو دوربرم زیاد دیدم.. غربت و دلتنگی رود آدم رو از پا در ...

درسته عزیزم