2777
2789

پسرم دوسال و نیمشه. بعضی وقتا انقد پرخاشگر میشه ک یا چنگ میزنه مو میکشه یا اسباب بازیاشو پرت میکنه سمت ما. ولی وقتی بیرونه انقد اروم و ساکته. ولی ب شدت خجالتی و ترسو اصلا سمت کسی نمیره کسی بیاد سمتش گریه میکنه حتی با بچه ها هم بازی نمیکنه فقط چسبیده ب من یا باباش. ب نظرتون این رفتارا طبیعیه یا باید نگران بشم ببرم روانشناس. اگه تجربه ای دارید لطفا راهنماییم کنید. واقعا خسته شدم 😔😩

ولی دختر من کلن همجا هیجانی عمل میکنه...چه بیرون چه داخل خونه

ولی پسرم همونجوری ک شمامیگید بود.

الان هشت سال شده خوب شده در کل خجالتی تر از دخترمه

بیرون خونه محتاط تره و دیر جوش تره ...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ولی دختر من کلن همجا هیجانی عمل میکنه...چه بیرون چه داخل خونهولی پسرم همونجوری ک شمامیگید بود.الان ه ...

اعتماد ب نفس پسرتون پایینه. الان ک میره مدرسه تو محیط مدرسه مشکل نداره واسه ارتباط برقرار کردن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد ب نفس پسرتون پایینه. الان ک میره مدرسه تو محیط مدرسه مشکل نداره واسه ارتباط برقرار کردن؟

چرا.تو پبش دبستانی که خیلی اذیت شدم هرروز گریه میکرد نمیرم.فلانی منو زد فلانی خوراکمو خورد..

.کلاس اولم تا سه چهار ماه با گریه زاری رفت...دیگه اتقدر گفتم باید بری رفت ولی انگاری دوست نداره

کسی اذیتش کنه نمیتونه جدی از خودش دفاع کنه .من باید برم !😕با همه کس دوست نمیشه.دیر جوشه.ولی اعتماد بنفسش خوبه.روز اول رفت سر صف قران خوند.یا تو مسابقها شرکت میکنه و جواب میده....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هرجا باشه میبرم میشه معرفی کنی

من شهر ری پسرمو بردم، میدون قشقایی، اسم مرکزش نویانه، اسم مشاورشم خانم تاجیک. بعد بیشتر به خودت ربط داره تا به مرکز درمانیش. شما خودت رعایت میکنی تو خونه؟ الان بچه ت دقیقا چند سالشه؟ کاش میشد اینجا ویس داد و توضیح داد که چیکارا باید بکنی