2777
2789

ببخشید مامان من هیشکیو نداره هیشکیییییییییییییییییی 

هیچ جایی نداره مهریش هم خیلی کمه در حد نهایت۶۰۰ ملیون من بیست سالمه داداشمم ۱۵ میشه راهنماییمون بکنید که چیکار بکنم ؟ محیط زندگیمون خیلی کوچیکه پدرمم هیچی حالیش نیست نمی‌فهمه که مامانم چقدر باهاش ساخته تماسا و رفت و آمدای مشکوک داره و مامانمم نمیدونه چیکار بکنه بنظرتون چه کاری میتونیم بکنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم برا مادرت تحمل این شرایط خیلی سخته ولی وقتی نمیتونه از نظر مالی مستقل بشه مجبور بین بدو بدتر بد رو انتخاب کنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آخه ما تو روستاییم و هیچ کاری نیست مامانمم سواد نداره طفلی تا پنجم بیشتر نخونده

بافتنی  بافتن فرش یا همون فروش لبنیات  خیلی چیزها میشه مردم شهر خیلی محصولات روستا میخرن  براش پیج بزن مردم میان 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

میدونم برا مادرت تحمل این شرایط خیلی سخته ولی وقتی نمیتونه از نظر مالی مستقل بشه مجبور بین بدو بدتر ...

چطوری میشه مهریش رو یک جا گرفت؟ 

در حدی که مثلاً بتونیم بریم توی یه شهر زندگی بکنیم الان رهن یه خونه ی خیلی کوچولو چقدره؟ 

بافتنی بافتن فرش یا همون فروش لبنیات خیلی چیزها میشه مردم شهر خیلی محصولات روستا میخرن براش پیج ب ...

من خودم مستقلم ولی حقوقم زیاد نیست خیلی خیلی کمه

داداشم باید درس بخونه متاسفانه میترسم اعصابش به هم بریزه نتونه درس بخونه 

چطوری میشه مهریش رو یک جا گرفت؟ در حدی که مثلاً بتونیم بریم توی یه شهر زندگی بکنیم الان رهن یه خونه ...

مهریه که نمی تونین یک جا بگیرین مگه اینکه خود پدرت بخواد بده یا ملک یا دارای غیر از خونه ای که توش زندگی می کنین داشته باشه بتونین ازش بگیرین

در مورد رهن خونه ام فرق می کنه کجا بخوابین برین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مهریه که نمی تونین یک جا بگیرین مگه اینکه خود پدرت بخواد بده یا ملک یا دارای غیر از خونه ای که توش ز ...

واقعا دودلم نمیدونم دلیل پهنون کاری چیه😔دعا کنید خیانت نباشه