2777
2789
عنوان

عروسی بخاطر حرف مردم

426 بازدید | 32 پست

من دوست ندارم عروسی بگیرم ولی مامانم اعصابو روان برام نزاشته مگه میشه مردم چی میگننننننن؟ خسته شدم بخدا میگم مردمو ول کن به مردم چه ربطی داره من واست خودم میخوام زندگی کنم

ترووو خدا دست از سر زندگی مردم بردارید نمک نریزید رو زخم بقیه 

والله مردمم دوس ندارن برن عروسی لباس تهیه کنن ارایشگاه برن کادو بدن.

برین سر خونه زندگیتون اون پول عروسیتونم بدید به یه زخمتون.خوشبخت باشین

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو خانواده ی ما خیلیا عروسی نگرفتن کسی هم کاری بهشون نداشته. به مردم چه ربطی داره، کار خودتو بک ...

خوشبحالشون. تو خانواده ما همه گرفتن اگه چند نفر نگریفته بودن یکم عادی بود

من میخوام مامانم داره دیونم میکنه اعصابو روان برام نزاشته. انقدر حرف بقیه براش مهمه 

والا تو خانواده ی ما خیلیا عروسی نگرفتن کسی هم کاری بهشون نداشته. به مردم چه ربطی داره، کار خودتو بک ...

یعنی به رواینی من بخاطر حرف مردم به زور باید عروسی بگیرم 😭😭

خوشبحالشون. تو خانواده ما همه گرفتن اگه چند نفر نگریفته بودن یکم عادی بودمن میخوام مامانم داره دیونم ...

نظر منو میخوای از همین اول رو خواسته ت پافشاری کن، اگه همین حالا با حرف مامانت از خواسته ت دست بکشی، دیگه همش همینه، هی مردم اینو میگن مردم اونو میگن، گور بابای حرف مردم.

شما اولی باش، بگو دوست دارم با پول عروسی برم سفر، یا چمیدونم خونه ی بهتر بگیرم، یا هرچیزی خودت دوست داری.

نگیر عزیزم، یه بار که مامانت ببینه تو به حرف مردم اهمیت نمیدی و هیچ اتفاقی هم نمیفته، شاید خودشم یاد ...

نه یاد نمیگیره همین که بهش میگم دوست ندارم  داره منو قورت میده  داره ارش بدم میاد بخاطر اینکاراش داره عذابم میده. من هنوز الاخون والاخونم  این منتظر عروسیه خونه دارم نمیزارع برم خونم بمونم  بخاطر عروسی. خیلی دیدم تو عقد میرن زندگی میکنن تا عروسی بگیرن حالا خودشم دیده 

والله مردمم دوس ندارن برن عروسی لباس تهیه کنن ارایشگاه برن کادو بدن.برین سر خونه زندگیتون اون پول عر ...

دقیقا😄 بخدا از هرچی جشن عروسی که دعوت میشم متنفرممم 

خودمم عروسی نگرفتیم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱