2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمون ۴ نفریم یه مرغ بعضی وقتا زیادم میاد کم خوراکیم ولی کمه برا ۴ نفر فکر کنم

اگه فک میکنید کمه۳تا بپزید نهایتا زیاد اومد بزارید بعدا خودتون بخورین.

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

چخبره یعنی تقریبا هر مرغ برای ۲ نفر؟؟؟؟

اگه بچه زیاد باشه اره تازه استارتر میگه بچه بخور همراهشونه بستگی به اندلزه مرغم داره

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اگه بچه زیاد باشه اره تازه استارتر میگه بچه بخور همراهشونه بستگی به اندلزه مرغم داره

نه عزیزم بچه جارو برقی که نیس 

۲تا بزرگ کافیه بخواد زیاد بیاد  ۳تا 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اگه فک میکنید کمه۳تا بپزید نهایتا زیاد اومد بزارید بعدا خودتون بخورین.

نه گفتم برای ما اندازس زیادم میاد .ولی مثلا برای یکی دیگه ممکنه یه مرغ کم بیاد بستگی به اندازه خوراکشون داره.مثلا خالم هم ۴ نفرن دوتا مرغ میزاره همیشه مخلفاتم داره کنارش عادتشونه دوتا پسر بزرگ و خوشخوراک داره

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نه عزیزم بچه جارو برقی که نیس ۲تا بزرگ کافیه بخواد زیاد بیاد ۳تا

اره اینم هست.. حالا فردا استارتر نیاد بگه کم اومد 😂

اره اینم هست.. حالا فردا استارتر نیاد بگه کم اومد 😂

نه کم نمیا 😂

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر