2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

54 بازدید | 8 پست

قند بارداری هفته ۱۸ چند باشه خوبه ؟ برا من۹۱ بود خوبه یا بالاس ؟‌ هفته ۱۰ هم ۹۱ بود قند ۳ نوبته هم دادم گفتن خوبه ولی تو نت نوشته هفته ۱۸ باید ۷۵تا ۸۵ باشه نگرانم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
نه خوبه عزیزم نگران نباش زیر ۱۰۰ خوبهولی همیشه باید مراقب تغذیت باشی

چند وقته هوس شیرینی دارم کلا این بارداریم خیلی میل به شیرینی جات دارم ولی خودمو کنترل میکنم ده روزی یبار میخورم نوشابه و دلستر و اینا هم کلا نمیخورم قند و شکر و نبات خیلیییی کم هفته ای اگر دو سه دونه قند با چای بخورم ولی برنج و نون زیاد میخورم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته هوس شیرینی دارم کلا این بارداریم خیلی میل به شیرینی جات دارم ولی خودمو کنترل میکنم ده روزی ...

منم همینجورم دکترم گف همچی بخور فقط شیرینیجات خیلی کم بخور یا مثلا میوه ها انگور خربزه اینا شیرینن بخور ولی زیاده روی نکن درحد روزی یکی دوقاچ مشکلی نیس

چند وقته هوس شیرینی دارم کلا این بارداریم خیلی میل به شیرینی جات دارم ولی خودمو کنترل میکنم ده روزی ...

افرین نوشابه و آبمیوه اصلا نخور قندشون خیلی زیاده

کیک و ایناهم سعی کن نخوری مگر خیلی کم

برنج و نون حالا اشکال نداره نون سنگگ سعی کن بخوری

منم همینجورم دکترم گف همچی بخور فقط شیرینیجات خیلی کم بخور یا مثلا میوه ها انگور خربزه اینا شیرینن ب ...

میوه که فقط انار و گلابی خیلی دوس دارم انگور و خربزه حساسیت دارم نمیتونم بخورم کیکم خونگی درست میکنم ولی بازم شکر که داره دیگه درست نمیکنم که نخورم 😁

افرین نوشابه و آبمیوه اصلا نخور قندشون خیلی زیادهکیک و ایناهم سعی کن نخوری مگر خیلی کمبرنج و نون حال ...

۶ یا ۷ سالم هست که نوشابه نخوردم اگر خیلییییی ترش کنم که حالم بد بشه ممکنه سه چار ماهی یه استکان لیموناد بتورم 

۶ یا ۷ سالم هست که نوشابه نخوردم اگر خیلییییی ترش کنم که حالم بد بشه ممکنه سه چار ماهی یه استکان لیم ...

خوشبحالت کاش منم مثل تو بتونم شیرینیجات قطع کنم نه فقط بخاطر قندبارداری بلکه صورتم خیلی جوش میزنه هرچی تلاش میکنم نخورم.. نمیتونم

خوشبحالت کاش منم مثل تو بتونم شیرینیجات قطع کنم نه فقط بخاطر قندبارداری بلکه صورتم خیلی جوش میزنه هر ...

منکه هم صورتم جوش میزنه هم از چاق شدن رفایت میکنم البته لاغرم نیستم ولی بخورم ازینی که هستم خیلی بیشتر چاق میشم همم بابام دیابت دارم میترسم ولی هر چی هم رعایت میکنم مثل اینکه بدتره 😅